Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

Vers gelekte foto’s tonen ‘iPad Air 2’ met kleine designwijzigingen

Hoewel de iPhone 6 weinig geheimen meer heeft, is er nog weinig bekend over de opvol­ger van de iPad Air. Eerder kwamen al weinig­zeggende mockups van Apple’s volgende tablet bovendrijven, vandaag gelekte foto’s claimen de echte ‘iPad Air 2’ te laten zien.

Het beeldmateriaal is afkomstig van het Chinese sociale netwerk Weibo en laat de achterkant van een iPad zien met kleine veranderingen aan het ontwerp. De openingen voor de speakers zijn groter, er is een microfoon naast de camera toegevoegd en de volumeknoppen zijn dieper verzonken.

Een belangrijk verschil met eerder gepubliceerde foto’s van een prototype van de iPad Air 2 is dat het Apple-logo op de achterkant aanwezig is. Op de in juli gelekte foto’s ontbrak dit.

Achterkant met Apple-logo en opening voor microfoon naast de camera.
Binnenkant van achterkant, met enkele zichtbare houders voor componenten.
Onderkant met herontworpen speaker grill.

Opmerkelijk is dat er geen knop voor het aan- of uitzetten van rotatievergren­deling meer boven de volumeknoppen zit. Sinds iOS 7 is dit makkelijk aan- en uit te zetten via control center. Verder valt het uitgefreesde Apple-logo op, waarschijnlijk wordt dit later gevuld met materiaal dat signalen voor Wi-Fi en GPS doorlaat. Dit ontwerp is eerder toegepast bij de Retina iPad mini.

Over de iPad Air 2 is verder bekend dat deze waarschijnlijk de Touch ID vingerafdrukscanner krijgt, ook kan uit eerder gelekte foto’s van het scherm voor de iPad Air 2 opgemaakt worden dat de tablet nog iets dunner gaat worden. De nieuwe tablet wordt in oktober van dit jaar verwacht, dan is ook de echtheid van bovenstaande foto’s te verfieren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vers gelekte foto’s tonen ‘iPad Air 2’ met kleine designwijzigingen
Sluiten