Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 augustus 2014

Dr. Dre vs. Ice Bucket Challenge

Kersverse Apple-medewerker en oprichter van Beats Dr. Dre werd vorige week door Apple-CEO Tim Cook uitgedaagd voor de Ice Bucket Challenge. Drukbezet man als Dre is, hield hij zich niet helemaal aan de 24 uur die staat voor het accepteren van uitdagingen. Maar beter laat dan nooit.


De Beats-oprichter had waarschijnlijk haast en maakte er een quickie van, hij kondigde niet aan of hij ook een donatie aan de ALS-stichting doet. Dre nomineerde drie rappers: Eminem, Snoop Dogg, en Kendrick Lamar.

De actie is opgezet om meer awareness te creëren voor ALS. Een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen; de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenstam sterven af. Beroemdheden kunnen na het accepteren van de Ice Bucket Challenge drie anderen nomineren om hetzelfde te doen, binnen 24 uur.

Bekijk ook de ALS Ice Bucket Challenges van andere (tech)bekendheden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dr. Dre vs. Ice Bucket Challenge
Sluiten