Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 augustus 2014

Deels geassembleerde voorkant iPhone 6 duikt op

Met de iPhone 6 in productie, duiken steeds meer onder­delen op. Zagen we voorheen slechts losse voorkantjes waarvan de echtheid niet te verifiëren viel, nu tonen nieuwe foto’s uit het Verre Oosten een iPhone 6-scherm dat een stuk verder geassembleerd is.

Te zien is een 4,7-inch iPhone-scherm compleet met kabels voorzien van Apple-logo, uitsparingen voor de camera en beschermend plasticje. Het lijkt erop dat de randen aan de boven- en onderkant niet veel in afmeting zijn afge­nomen, waardoor het beeld ontstaat dat de volgende iPhone in ieder geval aan de voorkant een erg bekend uiterlijk zal hebben.

 

Hoewel niet te zien is of het scherm van saffier is gemaakt, zijn overduidelijk afgeronde randen zichtbaar. Hoewel dit niet zoveel over de voorkant van de iPhone 6 zegt, hint het wel naar een achterkant met ronde vormen. De frontjes zouden zo passen op eerder gelekte achterkant van de iPhone 6. Er zijn ook foto’s van een zwarte variant genomen.

 

In eerdere geruchten werd al gesproken over het gebruik van LiquidMetal in de iPhone 6. Het Apple-logo aan de achterkant zou uitgevoerd worden in het bijzonder krasbestendige materiaal. Een foto die door dezelfde bron is gepubliceerd laat een pallet vol iPhone-logo’s zien (‘600 pcs’) die klaarliggen om in de behuizing gezet te worden.

 

Hoewel er de laatste tijd erg veel uitlekt met betrekking tot een 4,7-inch iPhone 6, zijn er weinig tot geen onderdelen van een 5,5-inch iPhone 6 opgedoken. Dit wijst erop dat de iPhone-fablet nog niet in productie is of helemaal niet gaat komen. Liefhebbers van een iPhone XL moeten mogelijk nog even geduld hebben.

Reageer op artikel:
Deels geassembleerde voorkant iPhone 6 duikt op
Sluiten