Deels geassembleerde voorkant iPhone 6 duikt op

13 reacties

Met de iPhone 6 in productie, duiken steeds meer onder­delen op. Zagen we voorheen slechts losse voorkantjes waarvan de echtheid niet te verifiëren viel, nu tonen nieuwe foto’s uit het Verre Oosten een iPhone 6-scherm dat een stuk verder geassembleerd is.

Te zien is een 4,7-inch iPhone-scherm compleet met kabels voorzien van Apple-logo, uitsparingen voor de camera en beschermend plasticje. Het lijkt erop dat de randen aan de boven- en onderkant niet veel in afmeting zijn afge­nomen, waardoor het beeld ontstaat dat de volgende iPhone in ieder geval aan de voorkant een erg bekend uiterlijk zal hebben.

iphone6lcd-11aug2014

 

Hoewel niet te zien is of het scherm van saffier is gemaakt, zijn overduidelijk afgeronde randen zichtbaar. Hoewel dit niet zoveel over de voorkant van de iPhone 6 zegt, hint het wel naar een achterkant met ronde vormen. De frontjes zouden zo passen op eerder gelekte achterkant van de iPhone 6. Er zijn ook foto’s van een zwarte variant genomen.

iphone6-leak01-11aug2014

 

In eerdere geruchten werd al gesproken over het gebruik van LiquidMetal in de iPhone 6. Het Apple-logo aan de achterkant zou uitgevoerd worden in het bijzonder krasbestendige materiaal. Een foto die door dezelfde bron is gepubliceerd laat een pallet vol iPhone-logo’s zien (‘600 pcs’) die klaarliggen om in de behuizing gezet te worden.

applelogoIP6

 

Hoewel er de laatste tijd erg veel uitlekt met betrekking tot een 4,7-inch iPhone 6, zijn er weinig tot geen onderdelen van een 5,5-inch iPhone 6 opgedoken. Dit wijst erop dat de iPhone-fablet nog niet in productie is of helemaal niet gaat komen. Liefhebbers van een iPhone XL moeten mogelijk nog even geduld hebben.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  sanderman

  Die 5.5 hoeft er van mij eigenlijk ook niet echt te komen… 4.7 is al groot zat, eigenlijk al bijna te groot. Erg jammer dat er zoveel vraag is dat Apple (klaarblijkelijk) zwicht voor een groter formaat. Ik vind zelf dat 4″ al groot genoeg is, al werk ik zelf nog op een 3,5″ iPhone 4.

 • Profielfoto
  jussar

  Ik hoop op een 5.5 inch, ik denk dat ik mijn iPad er dan uit doe.

 • Profielfoto
  crazylegs

  iPhone-fablet??

 • Profielfoto
  H.deweg

  @sanderman

  Wat ontzettend fijn voor je Sanderman, dat je zo tevreden bent. En wellicht had je het nog niet door, maar je bent niet alleen op de wereld, ik zou heel graag een grotere phone hebben, maar dat mag kennelijk niet van jou omdat jij zeker weet dat het formaat nu goed is en dat al het andere zwichten is voor ???? Ik word zo ontzettend moe van gasten zoals jij.

 • Profielfoto
  SvS

  Om meningsverschillen te voorkomen, moet Apple daarom gewoon minimaal twee formaten blijven aanbieden. De 4″ en een grotere.

  btw; Jammer van opnieuw plaatsen van een gerucht, zo blijft er steeds minder van een verrassingseffect over van the event…

 • Profielfoto
  sunapple

  Aan ieder formaat valt te wennen, ik heb in het afgelopen jaar een 3.5″ iPhone 4S, een 4″ iPhone 5 en een 6″ Lumia 1520 gehad: na een halve week weet je niet beter dan dat je een normaal formaat telefoon in je hand hebt (tot je weer gaat vergelijken natuurlijk).

  Wat nu “ideaal” is weet ik niet goed, er valt voor allemaal wel wat te zeggen. Je moet ze maar proberen in de winkel.

  Een 4.7″ zal dus echt het einde van de wereld niet zijn.. Misschien minder fijn in je broekzak, maar dat hangt geheel van je broek af;-)

 • Profielfoto
  Nora Nora
 • Profielfoto
  SvS

  Idd Nora, Ik vraag me af, waarom mensen niet gewoon geduldig afwachten, in spanning, net als een klein kind voor het pakjesavond en al die moeite willen doen om glimp te ontvangen van een volgende iPhone.

 • Profielfoto
  maconly

  @sanderman

  Wat ontzettend fijn voor je Sanderman, dat je zo tevreden bent. En wellicht had je het nog niet door, maar je bent niet alleen op de wereld, ik zou heel graag een grotere phone hebben, maar dat mag kennelijk niet van jou omdat jij zeker weet dat het formaat nu goed is en dat al het andere zwichten is voor ???? Ik word zo ontzettend moe van gasten zoals jij.

  Ze kunnen ook meerdere formaten maken , dan is iedereen blij.

  Ik wil een betere accu

 • Profielfoto
  maconly

  Idd Nora, Ik vraag me af, waarom mensen niet gewoon geduldig afwachten, in spanning, net als een klein kind voor het pakjesavond en al die moeite willen doen om glimp te ontvangen van een volgende iPhone.

  Pakjesavond mag niet meer dat herinnert te veel medelanders aan het VOC verleden.

 • Profielfoto
  H.deweg

  maconly
  Ze kunnen ook meerdere formaten maken , dan is iedereen blij.
  Ik wil een betere accu

  Precies mijn punt, ik vind het prima dat er mensen een wat kleinere telefoon willen hebben, zolang ze maar niet elke gelegenheid aangrijpen om mij te gaan vertellen wat ik goed moet vinden en waarom hun formaatje toch echt het beste is. Dat maak ik zelf namelijk wel uit.

 • Profielfoto
  wouwout

  Die 5.5 hoeft er van mij eigenlijk ook niet echt te komen… 4.7 is al groot zat, eigenlijk al bijna te groot. Erg jammer dat er zoveel vraag is dat Apple (klaarblijkelijk) zwicht voor een groter formaat. Ik vind zelf dat 4″ al groot genoeg is, al werk ik zelf nog op een 3,5″ iPhone 4.

  zo’n onbegrijpelijke redenering: “apple zwicht”. alsof keuze hebben een probleem is. je macbook en imac zijn er toch ook in allerlei maten?

 • Profielfoto
  ming

  OMG ziet er nu al uit als een phlabPad:x
  hoop dat er ook een chip en geheugen update van de 5s komt…