Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

Binnenkijken bij Jonathan -Jony- Ive

Hoewel de kenmerkende filmpjes misschien suggereren dat Jonathan Ive nooit zijn witte ruimte verlaat, woont Apple’s sterontwerper in een mooi optrekje aan de kust van San Francisco. Ziet het huis er net zo strak uit als de producten die hij ontwerpt?

Het mocht in ieder geval wat kosten, de ontwerper van de MacBook, iPhone en iPod kocht het huis op de ‘Bilionairs Row’ in 2012 voor 17 miljoen dollar, maar de waarde loopt vandaag de dag richting 25 miljoen dollar. Wat heb je daarvoor? Een huis met mooi uitzicht, 5 verdiepingen en 7,5 badkamers.

7,5 badkamers? Misschien is alles na badkamer 6 nog in ontwikkeling. Het huis is in 1927 gebouwd en ontworpen door architect Willis Polk. De foto’s zijn afkomstig van de site van een makelaar. Een moderne minimalist als Ive heeft het interieur waarschijnlijk al gewijzigd en ontdaan van patroontjes, lederen randjes, vilt en stikseltjes.

Het huis heeft een leien dak en een erg diepe portiek.
Klassieke elementen zijn aanwezig.
De woonkamer, uniek patroon op het plafond.
Kersenhout in de keuken.
De hallen hebben hoge plafonds.
Mooi uitzicht vanuit de eetkamer.
Knusjes in de huisbieb.
Een van de slaapkamers met bijzonder plafond.
Where the magic happens. Master bedroom.
Op de bovenste verdieping is een sauna.
Het uitzicht aan de achterkant.

[Via: Business Insider]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij Jonathan -Jony- Ive
Sluiten