Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 augustus 2014

Apple Store repareert iPhone 5s-scherm nu ook direct

Een barst in het scherm van je iPhone 5s? Sinds deze week is het niet meer nodig om naar de lokale belwinkel te gaan of weken te wachten. De Nederlandse Apple Retail Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag kunnen het scherm ter plekke vervangen.

Het vervangen van het scherm kost 149 euro en is klaar terwijl je wacht, wel dient er een afspraak bij de Genius Bar in een van de Apple Stores gemaakt te worden. Momenteel worden alleen iPhone 5s-schermen vervangen, mogelijk wordt de service later uitgebreid naar de iPhone 5c.

De prijs van 149 euro is concurrerend, onafhankelijke vervangers rekenen vaak 179 euro voor het vervangen van het scherm van een iPhone 5s. Voor klanten met AppleCare+ is een gereduceerd tarief van toepassing, zij betalen 69 euro.

Klik/tap voor groter.

De informatie in dit artikel wordt geverifieerd bij Apple en later aangevuld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store repareert iPhone 5s-scherm nu ook direct
Sluiten