Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 augustus 2014
Leestijd: 1 minuut

Apple Store Den Haag onder grote belangstelling geopend

Om 10:00 precies is de Apple Store in Den Haag onder grote belangstelling geopend. Ongeveer 1200 mensen stonden binnen en buiten de passage in de rij om de opening van de winkel mee te maken. Meer foto’s en video’s na de break.

De Haagse Apple Store is gevestigd in een rijksmonument in de Passage. Het pand is meer dan 130 jaar oud en door Apple in ere hersteld. Vroeger zat er een hotel, daarna nam boekhandel Verwijs zijn intrek in het pand.
Al om 15:00 uur op vrijdag zaten de eerste wachtenden in de rij, rond middernacht liep dat op naar enkele tientallen. Vlak voor de opening waren er naar schatting 1200 mensen op de been, er stond een rij binnen en buiten de passage.

Rij omstreeks 09:30 in de Passage.
Rij buiten omstreeks 10:00 uur.
Nummer 10 in de rij hield het om 10:30 weer voor gezien.

Later een uitgebreid videoverslag op OMT.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.