Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Zwitserse horlogeman aan iWatch-team toegevoegd

Er is een nieuwe grote naam aan het iWatch-team toegevoegd. Dit keer geen expert op het gebied van fitness of gezondheid, maar de verkooptopman van de Zwitserse horloge-maker TAG Heuer. Waarschijnlijk gaat de topman, van wie de naam niet bekend is gemaakt, Apple helpen bij het in de markt zetten van de iWatch.

TAG Heuer is onderdeel van het conglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy dat ook de horlogemerken Hublot en Zenith voert. Jean-Claude Biver, directeur van de horloge-tak van het bedrijf, bevestigde de overstap van de verkooptopman naar Apple in een gesprek met CNBC.

De sales manager is afgelopen week naar Apple overgestapt, zo vertelde Biver. Hij noemt in het interview bovendien specifiek de iWatch als product waar zijn ex-medewerker aan gaat werken. Apple zelf zwijgt over de iWatch en de overstap van grote namen uit de horloge- en gezondheidswereld.

Hoe technologisch goed een horloge ook in elkaar kan zitten, het ontwerp is bij een modegevoelig object minstens van even groot belang. Daarbij komt een Zwitsers oog dat alles van de horlogemarkt weet zeker van pas.

Een van de vele iWatch-concepten.

Volgens de laatste geruchten komt de iWatch nog dit jaar op de markt en bevat deze meer dan 10 sensoren die fitness- en gezondheidsdata meten. Eerder nam Apple al diverse prominenten over om aan de iWatch te werken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwitserse horlogeman aan iWatch-team toegevoegd
Sluiten