Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Werkende namaak iPhone 6 al te koop

Hij is net echt. Nouja, dat weten we niet zeker. Chinese verkopers hebben een poging gedaan om een werkende ‘iPhone 6’ te maken. Natuurlijk gaat het om een kloon op basis van tot nu toe bekende info, het toestel draait op een flink verbouwde versie van Android.

De Kiphone i6 is te koop voor ongeveer 160 euro. Wat krijg je dan? Een 4,7-inch Android-telefoon die lijkt op de tot nu toe gelekte foto’s van de iPhone 6. De namaak iPhones werden door nowhereelse.fr ontdekt, die site claimt ook dat het ontwerp gebaseerd is op een industrieel model van de échte iPhone 6.

Hoewel er Android op het toestel draait, heeft dit een iOS-likje gekregen. Zowel de icoontjes als de menu’s zijn in de stijl van iOS 8 gegoten. De afwerking is matig en een flitser lijkt te ontbreken. Ook de Touch ID-ring in de homeknop is waarschijnlijk puur cosmetisch.

De telefoon heeft een scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een octacore processor en 2GB RAM, het opslaggeheugen bedraagt 32 GB. Lijkt het jou wel wat om zo’n werkende kloon te hebben? Helaas, ze zijn allemaal uitverkocht. De echte iPhone 6 wordt in september van dit jaar verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Werkende namaak iPhone 6 al te koop
Sluiten