Spontane ontmoetingen via iPhone en Yep!

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Het is steeds makkelijker om via een smartphone-app mensen te ontmoeten. Een date via Tinder of hook-up via Grindr is met een paar taps op het scherm te regelen. Maar wat als je niet op zoek bent naar een date of spannend seksueel avontuur?

Daarvoor is Yep!, een app die spontane ontmoetingen voor alles behalve dates mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan koffiedrinken, lunchen of sporten. In de app geef je aan wie je bent en waar je naar op zoek bent,Ā je ziet meteen wie er in de buurt is enĀ hetzelfde wil. Nadat alle twee de kanten het voorstel met de YEP!-knop hebben bevestigd, wordt een chat of spraakverbinding opgezet zodat een afspraak gemaakt kan worden.

yep-1
Aangeven wat en waar je wil doen.

Yep! werkt op basis je het hier en nu, verzoeken blijven een uur open staan en zijn daarna automatisch weer weg. De locatie wordt bepaald aan de hand van je GPS-locatie en is niet instelbaar. Het aantal gebruikers in Nederland is nog beperkt, maar in andereĀ landen is de applicatie wordt de applicatie intensiever gebruikt. Leuk om bijvoorbeeld op vakantie te proberen.

Bekijk verzoeken in de buurt en reageer door een YEP!
Bekijk verzoeken in de buurt en reageer door een YEP!

Roman Sidorenko, oprichter van Yep!, laat weten de app op drie redenen gemaakt te hebben. Het viel hem op dat online contact weinig omgezet werd in offline contact. Ook blijken mensen vooral met bekenden af te spreken, terwijl het ook leuk is om nieuwe mensen te leren kennen. Als laatste is het soms gewoon saai om iets alleen te doen en het met twee leuker.

Downloaden

 • Yep! (iOS only – gratis tot 01/01/2015)

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Dydefox

  Jesse wants “something special” zie afbeelding…uhuuuuuh….

 • Profielfoto
  Cledousz

  Hmm..

 • Profielfoto
  Undaunted

  Wat een ontzettend goed idee. Eigenlijk de vakantie-mentaliteit loslaten op je eigen woonplaats. Interessant om eens mee te experimenteren.

  EDIT: login with facebook… sigh.. nevermind then

 • Profielfoto
  THX-1138

  Jesse wil gewoon neuken. Zoals wij allemaal. Daar hoef je niet krampachtig omheen te draaien.

 • Profielfoto
  interFACE

  Plus een voor thx

 • Profielfoto
  Needler

  Je hebt Facebook nodig. Dat heb ik niet. Sorry. Kut app:)