Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juli 2014

SoundCloud nu ook op Sonos

Sonos heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd om hét alternatief voor Airplay te worden. Met de draadloze speakers en bijbehorende Sonos Controller-app kan vanuit praktisch iedere online en offline bron muziek gestreamd worden.

Vandaag maakt de fabrikant bekend SoundCloud toe te voegen aan de beschikbare streamingdiensten. Vanuit de Sonos Controller kan direct ingelogd worden op SoundCloud om een playlist of losse tracks te streamen. SoundCloud bevat in tegenstelling tot Spotify een grote collectie podcasts en muziek van beginnende of onafhankelijke muzikanten, ook zijn er veel remixes van DJ’s te vinden.

Ondersteuning voor SoundCloud is voorlopig in bètafase, maar kan al wel gebruikt worden. De dienst kan geselecteerd worden onder de optie ‘Muziekservies toevoegen’ in de Sonos-app.

Reageer op artikel:
SoundCloud nu ook op Sonos
Sluiten