SoundCloud nu ook op Sonos

Door: Raymon Mens - 2 reacties

Sonos heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd om hét alternatief voor Airplay te worden. Met de draadloze speakers en bijbehorende Sonos Controller-app kan vanuit praktisch iedere online en offline bron muziek gestreamd worden.

Vandaag maakt de fabrikant bekend SoundCloud toe te voegen aan de beschikbare streamingdiensten. Vanuit de Sonos Controller kan direct ingelogd worden op SoundCloud om een playlist of losse tracks te streamen. SoundCloud bevat in tegenstelling tot Spotify een grote collectie podcasts en muziek van beginnende of onafhankelijke muzikanten, ook zijn er veel remixes van DJ’s te vinden.

Ondersteuning voor SoundCloud is voorlopig in bètafase, maar kan al wel gebruikt worden. De dienst kan geselecteerd worden onder de optie ‘Muziekservies toevoegen’ in de Sonos-app.

sonos-app-soundcloud

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Rickje

  Sonos heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd om hét alternatief voor Airplay te worden.

  Kom op zeg. Doe je Apple bril eens af. Airplay is leuk en werkt verder wel prima, maar verder echt totaal niet boeiend. 2 Totaal verschillende systemen, tenzij je maar naar 1 locatie streamt

  En als Soundcloud Beta is, moet je dan niet eerst die Sonos Beta optie aanzetten?
  http://www.sonos.com/beta/screen/

 • Profielfoto
  NapO

  Sonos=commerciële hype met een matige geluidskwaliteit …. Kan je wel overal connecties mee bouwen, maar ik heb liever dat ze hun geluids ervaring verbeteren..,,