Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 juli 2014

Publieke beta OS X Yosemite donderdag beschikbaar

Zojuist is bekend geworden dat de publieke beta van OS X 10.10 Yosemite donderdag beschikbaar is. Iedereen die zich aan heeft gemeld voor het AppleSeed betaprogramma kan een e-mail tegemoet zien met daarin zijn betacode. Testen maar!

Heb je je nog niet aangemeld als betatester? Dat kan alsnog via de speciale AppleSeed-pagina. De hoeveelheid deelnemers is beperkt tot 1 miljoen. De versie die testers morgen krijgen is de vierde beta die afgelopen maandag ook voor developers beschikbaar werd gesteld.

Naast het compleet nieuwe uiterlijk brengt OS X 10.10 Yosemite ook handige functies als continuity en handoff, een compleet nieuwe versie van Safari en het sterk versimpelde iTunes 12.

https://www.youtube.com/watch?v=NQ7kqwbqeiI

De definitieve versie van Yosemite wordt in oktober van dit jaar verwacht. Wie morgen de beta test, kan de definitieve versie later gewoon over de testversie installeren, zo is te lezen op de AppleSeed-website.

Toch is enige voorzichtigheid geboden, het wordt afgeraden om beta-software op computers die dagelijks gebruikt worden te installeren. Heb je maar één Mac? Dan is het aan te raden Yosemite op een tweede partitie te installeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Publieke beta OS X Yosemite donderdag beschikbaar
Sluiten