‘iWatch nog net voor kerst te koop’

Door: Raymon Mens - 13 reacties

Hoewel Apple CEO Tim Cook veelvuldig verkondigd dat er dit jaar geweldige nieuwe producten aankomen, is het ook bekend dat Apple perfectie boven het snel op de markt brengen van een product verkiest. Dit lijkt ook bij de geruchtmakende iWatch te gebeuren.

Redelijk betrouwbare analist Ming-Chi Kuo meldt dat de productie van de iWatch is uitgesteld tot november. Apple zou meer tijd nodig hebben om het goed te doen. Voorheen was de verwachting dat de massaproductie in september zou beginnen, met een lancering in oktober. De analist heeft ook wat nieuwe informatie gedeeld over features en het ontwerp van de iWatch.

Volgens Kuo krijgt Apple’s slimme wearable een flexibel AMOLED display dat afgewerkt is met een laagje saffier. Ook zou de iWatch waterbestendig worden, wat handig kan zijn bij sportactiviteiten. Volgens eerdere berichten krijgt de wearable van Apple meer dan 10 sensoren om lichaamsfuncties en sportprestaties te meten. Ook wordt verwacht dat spraakbediening een belangrijke rol gaat spelen.

iWatch-concept
iWatch-concept met vormgeving geïnspireerd op iOS 8.

Met een start van de massaproductie in november zal de iWatch nog net op tijd verkrijgbaar zijn voor de feestdagen. Wordt het een iWatch Christmas?

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Wanneer begonnen de geruchten over de iWatch te komen? Want als je ’t mij vraagt kunnen wij net zo lang wachten tot volgend jaar Kerst…

 • Profielfoto
  wahibke

  iWatch-concept met vormgeving geïnspireerd op iOS 8? Lijkt gewoon iOS 7

 • Profielfoto
  Dydefox

  Waarom waterdicht? Is toch geen standaard bij Apple? Ik heb liever een accuduur van een week, of een zonnecel in het bandje. Of een satelliettracker en een koppeling met mijn bier-infuus zodat mjn promillage op een aanvaardbaar niveau blijft. Van die dingen, ja!

 • Profielfoto
  zepkleiker

  Waarom waterdicht? Is toch geen standaard bij Apple? Ik heb liever een accuduur van een week, of een zonnecel in het bandje. Of een satelliettracker en een koppeling met mijn bier-infuus zodat mjn promillage op een aanvaardbaar niveau blijft. Van die dingen, ja!

  Je moet het horloge ook kunnen gebruiken bij het sporten. Als ie echter niet waterdicht is en dus kapot kan gaan als er zweetvocht binnendringt, heb je er weinig aan.

  Ik denk trouwens niet dat produceren in november op tijd is voor een wereldwijde launch.

 • Profielfoto
  seek

  Als productie pas in november start, verwacht ik voor kerst slechts beschikbaarheid in een klein aantal landen.

 • Profielfoto
  HappyUser

  Reageren met geruchten op geruchten.
  Vaak worden “opgeklopte” geruchten ook door de concurrentie de wereld in geholpen. Als het product uiteindelijk op de markt komt dan valt het altijd weer tegen en blijkt het bedrijf/product weer voor velen enorm teleur te stellen.

 • Profielfoto
  NapO

  dydefox=+1:) bierinfuus sensor…hahahaha!!!

 • Profielfoto
  polansky

  Ik word een beetje moe van dat overgehypte horloge…
  Maak mij maar wakker als ie te koop is, kijk ik dan wel of het wat is.
  Mijn verwachtingen zijn niet al te hoog gespannen.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Moet ik dan een nieuwe iPhone kopen als ik die iWatch wil hebben? Dat wordt een prijzige zaak en ik vrees dat daar de Achilishiel zal zitten. Hopelijk werkt het met alle soorten toestellen (ook niet-Apple en oude iPhones) samen.

 • Profielfoto
  MACniffecent

  superhandig!
  kun je op je horloge kijken hoe laat het is…

  zucht

 • Profielfoto
  McNismo

  En, ja hoor,…De azijnpissers zijn er weer als de kippen bij met hun zure commentaar, gezucht en gesteun.
  Hopeloze (altijd ontevreden) gasten.

 • Profielfoto
  koolenboer

  Als Pasen en Pinksteren op een dag vallen is hier een goede uitdrukking voor…..

 • Profielfoto
  polansky

  Heeft niks met azijnpissen te maken McNismo.
  Ik noem jou toch ook geen Applemalloot?

  Ik denk dat Apple gewoon een hele verkeerde keuze maakt met zo’n horloge en dat de vraag uiteindelijk heel beperkt is. Uiteindelijk denk ik niet dat er vele miljoenen mensen zullen kiezen voor én een horloge én een iPhone.

  En de aantallen keren dat er hier op deze website gesproken wordt over een NIET bestaand horloge is ondertussen hoger dan dat er hier artikelen geplaatst worden over Mac’s, Software, iPhone of iPad.

  Als je deze website de laatste weken bekijkt gaat het over bijna niets anders meer dan over een horloge waar niemand 100% zeker van is of dat het überhaupt in ontwikkeling is.

  De reacties op dat ‘horloge’ zijn bovendien bijzonder lauwtjes…. Maar daar mag je dan weer niks van zeggen omdat de Applefreakjes dan gaan gillen, alsof je dan gelijk alles van Apple maar niks vindt.