Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

‘iWatch nog net voor kerst te koop’

Hoewel Apple CEO Tim Cook veelvuldig verkondigd dat er dit jaar geweldige nieuwe producten aankomen, is het ook bekend dat Apple perfectie boven het snel op de markt brengen van een product verkiest. Dit lijkt ook bij de geruchtmakende iWatch te gebeuren.

Redelijk betrouwbare analist Ming-Chi Kuo meldt dat de productie van de iWatch is uitgesteld tot november. Apple zou meer tijd nodig hebben om het goed te doen. Voorheen was de verwachting dat de massaproductie in september zou beginnen, met een lancering in oktober. De analist heeft ook wat nieuwe informatie gedeeld over features en het ontwerp van de iWatch.

Volgens Kuo krijgt Apple’s slimme wearable een flexibel AMOLED display dat afgewerkt is met een laagje saffier. Ook zou de iWatch waterbestendig worden, wat handig kan zijn bij sportactiviteiten. Volgens eerdere berichten krijgt de wearable van Apple meer dan 10 sensoren om lichaamsfuncties en sportprestaties te meten. Ook wordt verwacht dat spraakbediening een belangrijke rol gaat spelen.

iWatch-concept met vormgeving geïnspireerd op iOS 8.

Met een start van de massaproductie in november zal de iWatch nog net op tijd verkrijgbaar zijn voor de feestdagen. Wordt het een iWatch Christmas?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iWatch nog net voor kerst te koop’
Sluiten