‘Productie iPhone 6 begint maandag, problemen met beschikbaarheid saffier’

4 reacties

De fabrieksmedewerkers en robots van Foxconn kunnen dit weekend nog even uitrusten, daarna is het volle bak aan de slag met de productie van de iPhone 6. Volgens Reuters begint de productie van de nieuwe 4,7-inch iPhone aanstaande maandag.

De productie van de 5,5-inch iPhone laat volgens de Britse nieuwsdienst nog even op zich wachten, die start in augustus. Het is onduidelijk of dit tot gevolg heeft dat de geruchtmakende ‘iPhone fablet’ later aangekondigd zal worden of dat Apple verwacht er niet zoveel van zal verkopen.

Afgelopen week kwamen er al nieuwe details over de binnenkant van de iPhone 6 bovendrijven. De telefoon zou een 13 megapixel camera en grotere accu krijgen. Er is ook veel geschreven over een saffieren scherm in de nieuwe generatie iPhone. Of dit bijna onverwoestbare materiaal ook echt zijn weg naar alle nieuwe iPhones gaat vinden is twijfelachtig.

VIDEO: Saffier is toch niet helemaal overwoestbaar

Volgens The Korea Herald heeft Apple niet genoeg saffier beschikbaar voor de iPhone én de iWatch. Volgens de Koreaanse krant zou daarom alleen het 5,5-inch model met 64GB opslag een scherm van saffier krijgen. Dat lijkt ons echter onwaarschijnlijk, alle iPhone-modellen waren op de opslagcapaciteit na tot nu toe identiek.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  essiw

  Als er niet genoeg saffier is, dan worden alleen iwatches voorzien van saffier, daarvoor is het gebruiken van saffier veel logischer.

 • Profielfoto
  Erwal

  The Question is: Will It Blend?

  http://www.willitblend.com

 • Profielfoto
  tomc

  Nog steeds snap ik niet waarom ze niet gewoon een 4″ en een 5″ model maken?
  4″ voor degenen die hun iPhone met 1 hand willen bedienen en 5″ inch voor mensen die liever wat films op hun iPhone kijken.
  Iedereen blij.

 • Profielfoto
  jackybe67

  Tomc,

  vanaf September een 5s aan € 100 minder. Goede deal toch?