Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 juli 2014

Philips Hue Tap exclusief in Apple Store

Philips bracht eind 2012 Hue uit, slimme lampen die draadloos te bedienen zijn vanaf een smartphone. Sindsdien worden er met enige regelmaat nieuwe Hue-producten aan de familie toegevoegd, eerder dit jaar werd de Hue tap aangekondigd. 

De tap is een fysieke schakelaar voor de Hue-lampen die gebruik maakt van kinetische energie die uit het lichaam doorgegeven wordt, dit wil zeggen dat er geen accu of stroom nodig is. Aan de knoppen kunnen verschillende Hue-presets gekoppeld worden. De schakelaar is inmiddels exclusief verkrijgbaar bij de Apple Store in Amsterdam en Haarlem voor € 59,99.

http://www.youtube.com/watch?v=oTAD4WVUTxw

Wie zich een ritje Haarlem of Amsterdam wil besparen, kan de Hue tap ook bij iCentre reserveren, maar de APR geeft tegenover OMT aan nog geen indicatie van de levertijd te hebben. Andere Apple Premium Resellers vermelden het nieuwste Hue-product nog niet op hun website. Ook in de Online Apple Store is de Hue tap nog niet te koop.

De Hue tap is door Philips ontwikkeld omdat er onder gebruikers vraag was naar een fysieke knop voor snelle bediening, dat blijft zelfs in het tijdperk van smartphones en iPads handig.

Met de Hue-app kunnen presets aan fysieke knoppen gekoppeld worden.
Reageer op artikel:
Philips Hue Tap exclusief in Apple Store
Sluiten