Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 7 juli 2014
Leestijd: 0 minuten

oud-Apple ontwerper Bas Ording spreekt

Bas Ording, de Nederlandse interface-designer die door Steve Jobs persoonlijk is aangenomen en die we kennen van het ontwerp voor de Dock in OS X, het elastiek-effect en de wijze waarop je tekst selecteert in iOS, stond al lang op ons wensenlijstje voor een interview. Hij is recent vertrokken bij Apple en mag eindelijk vrijuit praten.

Presentator Rick Nieman was ons vorige week voor op het Mediapark Jaarcongres. Hij sprak 13 minuten met Bas die het zat was om steeds op te moeten draven in de rechtbank om z’n patenten te verdedigen in de Apple versus Samsung zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
oud-Apple ontwerper Bas Ording spreekt
Sluiten