Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 4 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe foto’s tonen dunne iPad Air 2

De maand juli is begonnen en dat kan maar één ding betekenen, het geruchtenseizoen is weer open. Naast veel renders, foto’s en ander beeldmateriaal van de iPhone 6, komt vandaag de opvolger van de iPad Air bovendrijven op een aantal foto’s.

De huidige iPad Air is al dun en licht, maar er kan nog wat af. De vermeende iPad Air 2 die op de foto’s te zien is, is een millimeter dunner geworden. Ook zijn er wat ontwerpwijzigingen toegepast, zo zijn de gaatjes voor de speakers aan de onderkant groter geworden en is de iPad voorzien van Touch ID. Er ontbreekt echter ook een knop…

Touch ID in homeknop.
Verder weinig veranderingen aan de voorkant.
Links de (zogenaamde) iPad Air 2 die iets dunner is dan de iPad Air (rechts).
Opvallende wijziging aan het design van de onderkant.
De knop om rotatievergrendeling aan of uit te zetten ontbreekt.
Ook het Apple-logo ontbreekt.

Sinds de introductie van iOS 7 beschikt ieder iOS-apparaat over Control Center waar opties als Wi-Fi, Bluetooth maar ook rotatievergrendeling snel uit te schakelen zijn. Het weghalen van een fysieke knop zou daarom geen onlogische keuze zijn.

De mate van afwerking van de iPad die op bovenstaande foto’s is te zien is niet erg hoog, het zou daarom om een prototype of dummy kunnen gaan. De iPad Air 2 en iPad mini 3 worden rond oktober van dit jaar verwacht. Zoals op bovenstaande foto’s te zien is, zullen de toekomstige tablets waarschijnlijk allemaal voorzien van van vingerafdrukscanner Touch ID.

[Via: Ascii.jp]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe foto’s tonen dunne iPad Air 2
Sluiten