Netflix vanaf september ook in België (en binnenkort in de supermarkt)

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Netflix heeft tijdens de presentaties van zijn jaarcijfers vandaag flink wat aankondigingen gedaan. Hoewel de streamingdienst al bijna een jaar in Nederland beschikbaar is, moest België het nog zonder doen. Vanaf september krijgt ook België de beschikking over Netflix.

Naast België start de dienst ook in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n 50 miljoen abonnees verspreid over 40 landen. Om het aantal abonnee’s nog verder te laten groeien, graat Netflix ook de supermarkt in.

Krijg je een dag Netflix bij een pak hagelslag? Nee, het bedrijf gaat net als iTunes en Spotify ook giftcards verkopen. Zo is het mogelijk om iemand een maand Netflix cadeau te doen, maar wordt het ook gemakkelijker om voor de streamingdienst te betalen.

Om te beginnen zijn de giftcards alleen in de VS, Canada, Mexico en Duitsland verkrijgbaar. Later volgen meer landen.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Jochem95

  Waarom zoveel reclame over Netflix als het een apple-fansite is?

 • Profielfoto
  steveb

  Waarom zoveel reclame over Netflix als het een apple-fansite is?

  inderdaad wel heel eigenaardig

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Het is geen Apple fan site. Volgens mij wil men gewoon een type mens aanspreken die van diensten en technologie houden die het leven verbeteren … Netflix hoort daar bij.

  Netflix is echt geweldig. Ik heb het nu al vanaf het begin en er zijn echt heel veel leuke series en films. En ze zijn heel goed te kijken vanaf bijv je Apple tv.

 • Profielfoto
  steveb

  Waarom zoveel reclame over Netflix als het een apple-fansite is?

  inderdaad wel heel eigenaardig

  langs de andere kant:
  dit wel een apple-fan site. geen “apple only” website. er wordt vaak over apps van 3den gesproken.
  Dat maakt het vaak ook interessant.

  zie het zo. netflix wordt heel vaak bekeken via apple tv. => wordt netflix groter en interessanter. dan gaat de apple tv misschien meer over de toonbank
  en wordt het voor apple interessanter om een nieuwe versie van apple tv te maken. (ik wacht nu al 2 jaar om er een te kopen)

  ps omt wordt niet gesponsord door netflix. en als dat wel zo zou zijn. Dan is dat niet onterecht. hun job moet toch ergens mee betaald worden!