Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Netflix vanaf september ook in België (en binnenkort in de supermarkt)

Netflix heeft tijdens de presentaties van zijn jaarcijfers vandaag flink wat aankondigingen gedaan. Hoewel de streamingdienst al bijna een jaar in Nederland beschikbaar is, moest België het nog zonder doen. Vanaf september krijgt ook België de beschikking over Netflix.

Naast België start de dienst ook in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n 50 miljoen abonnees verspreid over 40 landen. Om het aantal abonnee’s nog verder te laten groeien, graat Netflix ook de supermarkt in.

Krijg je een dag Netflix bij een pak hagelslag? Nee, het bedrijf gaat net als iTunes en Spotify ook giftcards verkopen. Zo is het mogelijk om iemand een maand Netflix cadeau te doen, maar wordt het ook gemakkelijker om voor de streamingdienst te betalen.

Om te beginnen zijn de giftcards alleen in de VS, Canada, Mexico en Duitsland verkrijgbaar. Later volgen meer landen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix vanaf september ook in België (en binnenkort in de supermarkt)
Sluiten