‘Dinsdag nieuwe Retina Macbook Pro’

Nadat de MacBook Air in april van dit jaar een kleine hardwarematige vernieuwing kreeg, is het dinsdag de beurt aan de MacBook Pro met Retina Display. Dat blijkt uit een foto van de vernieuwde modellen die in een Chinese winkel is opgedoken.

Het doorgaans betrouwbare MacG claimt dat de vernieuwde modellen vanaf dinsdag te koop zijn. Het betreft een kleine vernieuwing van de interne hardware, de MacBooks zullen voorzien worden van een snellere processor. Verder lijkt het erop dat 16 GB RAM geheugen de standaard wordt, nu is 4 of 8 GB nog de standaard aanwezige hoeveelheid.

De specificaties van de nieuwe modellen gespot in een Chinese Apple-winkel.

De specificaties van de nieuwe modellen zijn als volgt:

  • 2.2 GHz Intel i7 (Turbo Boost 3.4 GHz), 16GB RAM, 256GB flashopslag, Intel Iris Pro Graphics
  • 2.5 GHz Intel i7 (Turbo Boost 3.7 GHz), 16GB RAM, 512GB flashopslag, Intel Iris Pro Graphics & NVIDIA GeForce GT 750M met 2GB geheugen
  • 2.8 GHz Intel i7 (Turbo Boost 4.0 GHz), 16GB RAM, 1TB flashopslag, Intel Iris Pro Graphics & NVIDIA GeForce GT 750M met 2GB geheugen

Opmerkelijk is dat Apple vasthoudt aan de NVIDIA GeForce GT 750M videokaart. De opvolger van deze grafische kaart is al beschikbaar en biedt meer rekenkracht terwijl deze toch zuiniger is. De nieuwe MacBooks zijn naar verwachting dinsdag te koop in de Online Apple Store, in de fysieke Apple Store en bij Apple Premium Resellers zijn nieuwe Mac-modellen meestal een dag later binnen.

Net een MacBook gekocht? Maak gebruik van het retourrecht, binnen 14 dagen na aankoop kunnen MacBooks naar Apple teruggestuurd worden. Dit kan ook als de MacBook al uitgepakt is, er moet geen gebruiksschade zijn. Een refund volgt dan binnen een week.

Reageer op artikel:
‘Dinsdag nieuwe Retina Macbook Pro’
Sluiten