Meest actuele iPhone 6-renders tonen veel details

De afgelopen tijd zijn er veel losse onderdelen van de vermeende iPhone 6 uitgelekt. Deze dummy-onderdelen kwamen vooral van Chinese fabrikanten van hoesjes en geven geen compleet beeld van de iPhone die later dit jaar uitgebracht zal worden.

Eerder deze week werd al bekend dat de dikke strepen die de markeringen voor de antennes op de achterkant van de iPhone vormen, waarschijnlijk veel dunner worden. Om een compleet beeld te geven, heeft ontwerper Mark Pelin (via 9to5mac) nieuwe renders gemaakt die details laten zien die vaak op dummy-modellen ontbreken.


.
Uiteraard zijn dit nog steeds renders en niet het definitieve product, dat zien we pas als Apple tijdens een special event in september de iPhone 6 uit te doeken doet. Toch geven deze renders een completer beeld van een iPhone 6 met meer details en een betere afwerking dan in dummy-modellen mogelijk is. Zie jij dit model zitten?

Reageer op artikel:
Meest actuele iPhone 6-renders tonen veel details
Sluiten