Manager Apple Store hint naar startdatum verkoop iPhone 6

Het worden drukke maanden voor de Apple-liefhebber. Op 9 of 14 augustus de opening van de Apple Store in Den Haag, op 16 september waarschijnlijk een Apple Special Event en volgens nieuwe berichten op 14 oktober de verkoopstart van de iPhone 6.

De datum wordt genoemd door MacRumours, dat baseert zich op uitspraken van een manager tijdens een meeting van Apple Store-medewerkers. 14 oktober zou volgens de leidinggevende een ontzettend drukke dag worden. Hoewel de datum in lijn is met de tijd die doorgaans tussen de aankondiging en verkoopstart van een nieuwe iPhone zit, is er reden tot twijfel.

Het voornaamste bezwaar tegen de datum is dat 14 oktober op een dinsdag valt, tot nu toe startte de verkoop van een nieuwe iPhone altijd op vrijdag. Het zou gek zijn als Apple hiervan zou afwijken. Een alternatieve educated guess naar de start van de verkoop levert vrijdag 27 september of vrijdag 4 oktober als potentiële data op.

Nederlanders zullen sowieso nog even geduld moeten hebben. Nieuwe iPhones gaan altijd eerst in grotere landen als de VS, UK, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan en Singapore in verkoop. Enkele weken daarna volgen andere landen zoals Nederland.

Reageer op artikel:
Manager Apple Store hint naar startdatum verkoop iPhone 6
Sluiten