MacLimburg voorman Paul Beckers plotseling overleden

6 reacties

Vanavond bereikt ons het droeve bericht dat Paul Beckers onverwacht is overleden. Paul was de bezielend leider van MacLimburg, de grootste Belgische Apple-gebruikersgroep. In die rol was hij ook de drijvende kracht achter de jaarlijkse populaire MacMeet vanuit het C-Mine complex in Genk, waar veel Belgen en Nederlanders op af kwamen.

OMT onderhield sinds jaren een warme band met MacLimburg. Daardoor hadden wij het voorrecht Paul’s gastvrijheid, professionaliteit, organisatietalent en bovenal zijn tomeloze enthousiasme van dichtbij te ervaren. Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte toe. Paul zal gemist worden, door zijn nabestaanden, Apple-fans in België en Nederland en door ons.

Paul Beckers in OMT LIVE tijdens MacMeet 2013

Paul Beckers in OMT LIVE tijdens MacMeet 2012

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Soulshaker

  Sterkte aan de familie

 • Profielfoto
  Jojo890

  Ontzettend triest om te horen en dat terwijl hij pas 48 jaar was! Geweldige man, ontzettend aardig en gezellig. Rust zacht…

 • Profielfoto
  XsenoHero

  Rip Paul!

 • Profielfoto
  Maurice Hooijmans

  Gecondoleerd!

 • Profielfoto
  kMIkaZu

  Vreselijk nieuws. Een groot verlies voor de mac-scène in Vlaanderen en Nederland. Bedankt voor alles Paul en veel sterke aan familie en vrienden…

 • Profielfoto
  Doede

  Misschien was de tijd voor Paul gekomen, toch is het altijd weer moeilijk om iemand te laten gaan. Voor iedereen die hem kende, maar vooral zijn familie en vrienden wens ik veel liefde toe. Mooi om te zien hoe door één persoon (en één gezamenlijke hobby) wij met zovelen met elkaar kunnen meeleven, vanuit iedere hoek vanuit de samenleving. Laten we daar Paul ook dankbaar voor zijn.