Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 31 juli 2014

MacLimburg voorman Paul Beckers plotseling overleden

Vanavond bereikt ons het droeve bericht dat Paul Beckers onverwacht is overleden. Paul was de bezielend leider van MacLimburg, de grootste Belgische Apple-gebruikersgroep. In die rol was hij ook de drijvende kracht achter de jaarlijkse populaire MacMeet vanuit het C-Mine complex in Genk, waar veel Belgen en Nederlanders op af kwamen.

OMT onderhield sinds jaren een warme band met MacLimburg. Daardoor hadden wij het voorrecht Paul’s gastvrijheid, professionaliteit, organisatietalent en bovenal zijn tomeloze enthousiasme van dichtbij te ervaren. Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte toe. Paul zal gemist worden, door zijn nabestaanden, Apple-fans in België en Nederland en door ons.

Paul Beckers in OMT LIVE tijdens MacMeet 2013

Paul Beckers in OMT LIVE tijdens MacMeet 2012

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacLimburg voorman Paul Beckers plotseling overleden
Sluiten