Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Mac Pro nu ook aan de ketting te leggen

In bedrijfsomgevingen worden computers vaak beveiligd door middel van een Kensington Lock, hiermee kunnen apparaten veilig aan een kabelslot gehangen worden. De meeste computers zijn van een aansluiting voor zo’n slot voorzien, maar de Mac Pro niet.

Apple heeft dit vandaag opgelost door een aparte accessoire uit te brengen. Door middel van de Mac Pro Secuity Lock Adapter is de Mac Pro aan een kabelslot te bevestigen. De adapter is zonder schroeven aan de Mac Pro te bevestigen en zorgt er tevens voor dat de behuizing niet meer te openen is. 

De veiligheidsadapter kost 49 euro, een kleinigheid voor wie zich de snelste Mac ooit kan veroorloven en voor bedrijfsmatig gebruik een goedkope manier van basale beveiliging tegen diefstal.

.

De Mac Pro Security Lock-adapter is verkrijgbaar in de Online Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac Pro nu ook aan de ketting te leggen
Sluiten