Laat berichten knallen met Ultratext

Door: Maarten - 5 reacties

Grappig opgemaakte berichtjes sturen via iMessage is vaak een hele uitdaging. Veel verder dan een Emoij ‘Lachende drol’ kom je niet. De app Ultratext brengt hier gelukkig verandering in! Kies wat leuke woorden, schiet een hippe selfie en Ultratext maakt er een animated gif van. Deze kun je vervolgens (bijna) overal delen. OMT maakte een preview:

Ultratext is een vrij simpele app maar werkt erg goed. Bij elke ‘slide’ van het geanimeerde gifje, kun je de achtergrondkleur, tekstkleur en uitaard de tekst aanpassen. Pas wel op met lange woorden, deze worden verkleind en dat komt de leesbaarheid uiteindelijk niet ten goede. Naast tekst is het mogelijk om een selfie te maken en toe te voegen, of een afbeelding te kiezen vanuit je galerij.

Het eindresultaat is te mailen en te versturen via iMessage. Ook is de afbeelding te delen op social media of zelfs via een publieke link. Ultratext is gratis te downloaden vanuit de App Store. Met een kleine in-app aankoop van €0.89 kun je de boodschap ‘Made with Ultratext for iOS’ wegkopen. Dit wordt bij de gratis versie meegezonden na het gifje.

Downloaden

Ultratext is te downloaden vanuit de App Store en geschikt voor de iPhone, iPod en iPad. De app vereist minimaal iOS 7.0

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Rickje

  Ik word echt nu al een ouwe lul die geen verandering wil. Ik hou t bij het normale toetsenbord, zelfs die Emoji onzin heb ik niet. Laat staan de app in dit artikel.. Naja leuk voor me neefjes en nichtjes zullen we maar zeggen. En oja, de tantes die niks beters te doen hebben..;)

 • Profielfoto
  bbqwerty
 • Profielfoto
  iFlorens

  Het werkt goed in SMS maar in whatsapp moet alsnog op play gedrukt worden

 • Profielfoto
  amukar

  Werkt fijn, maar is volgens mij niet voor de iPad aangepast. Bedankt voor de tip.

 • Profielfoto
  iDennisV

  Het is een leuke app maar werkt inderdaad niet perfect met whatsapp. In iMessage is het een hele leuke toevoeging:)