Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 juli 2014

iTunes Festival dit jaar met Maroon 5, Pharrell Williams en meer

Het jaarlijkse iTunes Festival is in september terug in Londen. Nadat Apple ons in maart al trakteerde op een extra iTunes Festival op SXSW staat ook dit jaar de hele maand september in het teken van optredens in The Roundhouse in Londen.

Apple maakte vandaag bekend dat Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Sam Smith, Blondie, Kylie, David Guetta, 5 Seconds of Summer, Calvin Harris, Chrissie Hynde en nog veel meer van ’s werelds grootste artiesten dit jaar de hoofdacts zullen zijn voor het achtste iTunes Festival. In totaal zijn meer dan 60 acts te zien op Apple’s muziekfestival. Ze treden in setjes van twee op en zingen vaak elkaars nummers. 

Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop, inwoners van de UK kunnen deze alleen via de iTunes Festival-app winnen. In andere Europese landen zullen kaarten via Apple’s mediapartners verloot worden. Vorig jaar had HEMA de eer om de Nederlandse winactie voor iTunes-festival kaarten te organiseren. Gezien de vergaande samenwerking die Apple en HEMA tegenwoordig hebben, zal dit waarschijnlijk ook dit jaar weer het geval zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=FNFdou8nh_g

Zoals altijd hoeven thuisblijvers hoeven ook niets te missen. Via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV zijn alle optredens live te zien. Na afloop zijn alle optredens ook terug te kijken als podcast.

Reageer op artikel:
iTunes Festival dit jaar met Maroon 5, Pharrell Williams en meer
Sluiten