Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 22 juli 2014

‘iPad mini Air nog eens 30 procent dunner’

Is de iPad mini dik? Nee, maar het kan altijd dunner. Het Chinese United Daily News heeft ingefluisterd gekregen dat Apple bezig is met het maken van een nog dunnere iPad. Het gaat om de derde generatie iPad mini, volgens de Chinese site de iPad mini Air geheten.

Deze ‘iPad mini Air’ zou nog eens 30 procent dunner worden dan de huidige iPad mini. De tweede generatie iPad Mini is 7,5 millimeter dik, haal daar 30 procent vanaf en je komt op een dikte van 5 millimeter. Een dunnere iPad mini past in de productcyclus van Apple, vorig jaar werd de iPad 4 opgevolgd door de dunne maar vooral lichte iPad Air.

Naast het Retina Display, krijgt de iPad mini Air volgens de Chinese bronnen net als de iPhone 6 de beschikking over de nieuwste Apple A8-chip. Over het dunner maken van de grote iPad Air wordt niets gezegd, hoewel het ook in de lijn de verwachtingen licht dat deze een kleine afslankkuur zal ondergaan. Aan de naamgeving valt te twijfelen. De nieuwe iPads worden later dit jaar verwacht.

[Via: G4G]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPad mini Air nog eens 30 procent dunner’
Sluiten