Hands-on met werkende iPhone 6-kloon

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Hoewel de iPhone 6 pas in september aangekondigd wordt, hebben Chinese fabrikanten het nog niet uitgekomen toestel al nagemaakt. In een nieuwe video toont YouTuber Danny Winget een hands-on met een werkende en erg gedetailleerde iPhone 6-kloon van 4,7-inch.


De fabrikant van de nep-iPhone heeft erg zijn best gedaan om ieder detail te laten kloppen. Niet alleen is Android volledig van een iOS skin voorzien, ook de verpakking is zo goed als het kan Apple-achtig gemaakt. Het uiterlijk van de telefoon is duidelijk in lijn met gelekte onderdelen en mockups.

Wat verder opvalt is dat de telefoon ondanks zijn grotere formaat nog steeds goed met één hand te bedienen is. Krijg jij al zin om een echte iPhone 6 vast te houden? Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe iPhone in het midden van de maand september aangekondigd.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  farl4web

  Gaaf om de ‘iPhone 6’ al in actie te zien.:smile:

 • Profielfoto
  wensink

  Ik het begin vond ik hem lelijk en vond ik het een rare keuze van Apple om hem er zo uit te laten zien, maar nu ik hem werkend zie met scherm aan en al, vind ik hem toch best wel mooi.

 • Profielfoto
  -Mark-

  Inderdaad, ziet er mooi uit! Mag nu al verlengen, maar stel dat natuurlijk nog even uit tot september

 • Profielfoto
  martijnbazuin

  Ik blijf die dikke witte lijnen op de achterkant lelijk vinden.
  Dat moet echt anders
  Voor de rest prachtig en de 6, 4,7 inch, wordt zeker voor mij.

 • Profielfoto
  RickDeRaaf

  originele lederen case erom en dan zijn we ook van die plastic lijnen af.

 • Profielfoto
  Qapla

  @martijnbazuin, Ik had ergens gelezen dat bij het uiteindelijke model die witte lijnen anders zouden zijn, het zou eerder lijken op de iPhone 5s.