Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

Hands-on met werkende iPhone 6-kloon

Hoewel de iPhone 6 pas in september aangekondigd wordt, hebben Chinese fabrikanten het nog niet uitgekomen toestel al nagemaakt. In een nieuwe video toont YouTuber Danny Winget een hands-on met een werkende en erg gedetailleerde iPhone 6-kloon van 4,7-inch.


De fabrikant van de nep-iPhone heeft erg zijn best gedaan om ieder detail te laten kloppen. Niet alleen is Android volledig van een iOS skin voorzien, ook de verpakking is zo goed als het kan Apple-achtig gemaakt. Het uiterlijk van de telefoon is duidelijk in lijn met gelekte onderdelen en mockups.

Wat verder opvalt is dat de telefoon ondanks zijn grotere formaat nog steeds goed met één hand te bedienen is. Krijg jij al zin om een echte iPhone 6 vast te houden? Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe iPhone in het midden van de maand september aangekondigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hands-on met werkende iPhone 6-kloon
Sluiten