Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 juli 2014

Handige ‘iTunes Pass’ duikt op in Japan

Vandaag heeft Apple een nieuwe service genaamd iTunes Pass geïntroduceerd. Klanten die geen credit card aan hun iTunes-account hebben gekoppeld, kunnen hiermee iedere hoeveelheid tegoed op hun account zetten zonder fysieke iTunes kaart te kopen.

iTunes Pass is een virtuele iTunes-kaart met een waarde naar keuze, deze kan door de gebruiker zelf aangemaakt kan worden. Na het aanmaken is de kaart in de Passbook-app te vinden en kan een medewerker van de Apple Store kan deze scannen en activeren. Na het afrekenen is het tegoed meteen bijgeschreven. Japan is het eerste land waar de service actief is.

iTunes Pass op de Japanse Apple-website.

Een service als iTunes Pass is handig in een land met veel Apple Stores. Japan heeft echter maar 8 officiële Apple-winkels, in de Verenigde Staten zijn veel meer Apple Stores verspreid over het hele land. Mogelijk wil Apple de dienst eerst op kleine schaal testen voordat deze wereldwijd wordt uitgerold.

Via: 9to5Mac

Reageer op artikel:
Handige ‘iTunes Pass’ duikt op in Japan
Sluiten