Apple Store Den Haag 9 augustus al open?

Door: Koen van Tongeren - 11 reacties

Tot nu toe gingen we er bij OMT van uit dat de nieuwe Apple Store in Den Haag op 14 augustus zijn deuren opent. Inmiddels zijn er echter meer aanwijzingen dat het feest misschien een weekje eerder plaats zal vinden; op 9 augustus aanstaande.

OMT ontving vandaag van verschillende bronnen het bericht dat personeel van de nieuwe Apple Store rekening moet houden met een opening op zaterdag 9 augustus. De betrouwbaarheid van deze bronnen is op dit moment niet te verifiëren, maar het zijn niet de enige aanwijzingen voor een eerdere opening.

Afgelopen week toonde OMT de eerste foto’s van een groot Apple-logo op de beschutting rond de nieuwe Apple Store in de Passage van Den Haag. Bij de Store in Haarlem gebeurde hetzelfde een kleine twee weken voor de opening. Ook bij de Amsterdamse Apple Store volgde de opening ongeveer twee weken nadat de eerste logo’s op de dichtgeplakte ramen verschenen. Afgaand op de tijd die er doorgaans tussen het verschijnen van de eerste logo’s en de opening zit zou 9 augustus dus een logischer datum zijn dan 14 augustus.

Toch durven we nog niet met zekerheid te zeggen dat de Apple Store in Den Haag inderdaad een kleine week eerder open gaat. Er ligt immers nog steeds de door iCulture ontdekte vergunningsaanvraag voor een opening op 14 augustus. Het is dan ook mogelijk dat het personeel van de Apple Store op 9 augustus klaar moet staan voor een zogenaamde ‘soft opening’ voor de pers en andere genodigden.

Hoe dan ook, wij zetten 9 augustus met potlood in onze agenda. En jij?

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  fkeunen

  Ik zou het hooguit in mijn iCal zetten. Pff wie heeft er nou nog een fysieke agenda

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  het zou wel beter zijn om open te gaan op een zaterdag. voor een opening op een doordeweekse dag neem ik geen vrij ‘van de baas’

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Nee, houd het maar op de 14e.:)

 • Profielfoto
  Stefan

  Liep vorige week door de passage toen stonden de ramen boven open ivm de hitte, het was nog 1 grote bouwput dus het zou me verbazen.

 • Profielfoto
  Ton Hofmeester

  Wat is er spannend aan een nieuwe Apple Store? Je koopt de producten op elke hoek van de straat. Bij de mediamarkt staan de Macs op pallets in de winkel.
  Advies: Ik zou er geen verlof voor nemen….

 • Profielfoto
  hatolex

  Apple is een ware meester in het creëren van hype’s. :smile:

  Ik snap alleen niet dat OMT zich daar voor laat gebruiken.

 • Profielfoto
  flappah

  @hatolex, de *media* is goed in het creëren van hypes. Apple doet daar niks aan. Hoe vaak lees je niet dat ‘de iPhone’ dan weer dit en dan weer dat ondersteunt. Daar is Apple niet debet aan, dat doet de media voor je.

 • Profielfoto
  hatolex

  @flappah

  maar die berichten worden “gelekt” door Apple, die verschijnen vervolgens op de social media, waarschijnlijk gewoon door Apple medewerkers, en zo ontstaat de hype.

  En al die Apple fansites springen daar op in.

  Dus als je denkt dat Apple daar niets aan kan doen is dat behoorlijk naïef gedacht.;)

 • Profielfoto
  Hydræ

  15 vacatures staan al op NUwerk.nl

 • Profielfoto
  McNismo

  Meneer Hofmeester gaat waarschijnlijk niet.

  Is toch leuk, zo’n mooie nieuw Apple-Store waar die mooie spullen staan en de sfeer er omheen. Ik ga wel hoor.

 • Profielfoto
  Ton Hofmeester

  Nou dan wens ik je heel veel plezier op je vrije dag McNismo, ik ga wel naar het strand of zo………