Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 28 juli 2014

Apple Store Den Haag 9 augustus al open?

Tot nu toe gingen we er bij OMT van uit dat de nieuwe Apple Store in Den Haag op 14 augustus zijn deuren opent. Inmiddels zijn er echter meer aanwijzingen dat het feest misschien een weekje eerder plaats zal vinden; op 9 augustus aanstaande.

OMT ontving vandaag van verschillende bronnen het bericht dat personeel van de nieuwe Apple Store rekening moet houden met een opening op zaterdag 9 augustus. De betrouwbaarheid van deze bronnen is op dit moment niet te verifiëren, maar het zijn niet de enige aanwijzingen voor een eerdere opening.

Afgelopen week toonde OMT de eerste foto’s van een groot Apple-logo op de beschutting rond de nieuwe Apple Store in de Passage van Den Haag. Bij de Store in Haarlem gebeurde hetzelfde een kleine twee weken voor de opening. Ook bij de Amsterdamse Apple Store volgde de opening ongeveer twee weken nadat de eerste logo’s op de dichtgeplakte ramen verschenen. Afgaand op de tijd die er doorgaans tussen het verschijnen van de eerste logo’s en de opening zit zou 9 augustus dus een logischer datum zijn dan 14 augustus.

Toch durven we nog niet met zekerheid te zeggen dat de Apple Store in Den Haag inderdaad een kleine week eerder open gaat. Er ligt immers nog steeds de door iCulture ontdekte vergunningsaanvraag voor een opening op 14 augustus. Het is dan ook mogelijk dat het personeel van de Apple Store op 9 augustus klaar moet staan voor een zogenaamde ‘soft opening’ voor de pers en andere genodigden.

Hoe dan ook, wij zetten 9 augustus met potlood in onze agenda. En jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Den Haag 9 augustus al open?
Sluiten