Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 juli 2014

De iPhone is onweerstaanbaar, volgens Samsung’s laatste commercial

Iedereen heeft wel eens een moment meegemaakt waarop het leegraken van een telefoon slecht uitkwam. Volgens de laatste commercial van Samsung hebben vooral iPhone-gebruikers hier last van. De telefoon zou te snel leeg zijn.

Het gevolg? Een vliegveld gevuld met iPhone-gebruikers die rondom stopcontacten hangen. Het is ook anders uit te leggen: iPhone-bezitters kunnen maar niet stoppen met het gebruiken van hun telefoon, het is een onweerstaanbaar apparaat.

https://www.youtube.com/watch?v=mzMUTrTYD9s

Wat doen bezitters van de Galaxy S5 bij het leegraken van de accu? Powersaving mode inschakelen. Hierbij worden alle ‘smart’ functies uitgeschakeld om accu te besparen. Het scherm wordt zwart-wit en als gebruiker wordt je ‘opgesloten’ in een modus waar je alleen kunt bellen en sms’jes kunt ontvangen. Dat lijkt ons niet zo’n onweerstaanbaar idee.

Reageer op artikel:
De iPhone is onweerstaanbaar, volgens Samsung’s laatste commercial
Sluiten