Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 juli 2014

De coolste en handigste koelbox voor de iPhone-generatie

De zomermaanden lenen zich prima voor een avondje in het park of dagje strand. Daarbij is een koelbox al jaren standaard uitrusting van menig Nederlander. Maar koelboxen zijn groot, onhandig en maar goed voor één ding. Dat moet anno 2014 beter en hipper kunnen.

Voila, daar is de Coolest. De modernste en hipste koelbox, helemaal ingericht op gebruikers van iPhones en andere gadgets. Naast een gewone koelbox, is de Coolest ook een Bluetooth-speaker, een USB-lader voor de iPhone of andere gadgets en bevat het ingebouwd LED-licht voor nachtelijk gebruik. Dat bespaart je het meenemen van veel losse spullen naar het strand of park.

Naast het hi-tech aspect, is de Coolest ook gewoon een slim ontworpen koelbox. Stevige wielen, een uitneembaar scheidingsvak en houder voor handdoeken, kleden of andere bagage zijn aanwezig. Zelfs een ingebouwde blender en flessenopener ontbreekt niet.

Coolest is momenteel een Kickstarter-project en gaat als een speer. Er is al een veelvoud van het doel van 50.000 dollar opgehaald, bijna twee miljoen dollar. Met nog 50 dagen te gaan kan dit bedrag nog verder oplopen.

Deze zomer al de show stelen met de hippe koelbox gaat niet meer lukken, begin volgend jaar moeten de eerste exemplaren van de band rollen. Verzendingen naar het buitenland worden alleen op aanvraag gedaan, maar met het ophalen van zo’n enorm bedrag kan de ontwikkeling wel eens in een stroomversnelling belanden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De coolste en handigste koelbox voor de iPhone-generatie
Sluiten