De coolste en handigste koelbox voor de iPhone-generatie

13 reacties

De zomermaanden lenen zich prima voor een avondje in het park of dagje strand. Daarbij is een koelbox al jaren standaard uitrusting van menig Nederlander. Maar koelboxen zijn groot, onhandig en maar goed voor één ding. Dat moet anno 2014 beter en hipper kunnen.

Voila, daar is de Coolest. De modernste en hipste koelbox, helemaal ingericht op gebruikers van iPhones en andere gadgets. Naast een gewone koelbox, is de Coolest ook een Bluetooth-speaker, een USB-lader voor de iPhone of andere gadgets en bevat het ingebouwd LED-licht voor nachtelijk gebruik. Dat bespaart je het meenemen van veel losse spullen naar het strand of park.

Naast het hi-tech aspect, is de Coolest ook gewoon een slim ontworpen koelbox. Stevige wielen, een uitneembaar scheidingsvak en houder voor handdoeken, kleden of andere bagage zijn aanwezig. Zelfs een ingebouwde blender en flessenopener ontbreekt niet.

Coolest is momenteel een Kickstarter-project en gaat als een speer. Er is al een veelvoud van het doel van 50.000 dollar opgehaald, bijna twee miljoen dollar. Met nog 50 dagen te gaan kan dit bedrag nog verder oplopen.

Deze zomer al de show stelen met de hippe koelbox gaat niet meer lukken, begin volgend jaar moeten de eerste exemplaren van de band rollen. Verzendingen naar het buitenland worden alleen op aanvraag gedaan, maar met het ophalen van zo’n enorm bedrag kan de ontwikkeling wel eens in een stroomversnelling belanden.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Dydefox

  `VERKOCHT!!!

 • Profielfoto
  aukem

  ge-wel-dig haahaha

 • Profielfoto
  DaveFlash

  haha, zie nu de teller van het aantal backers plotseling omhoog schieten… bedankt OMT! geweldig

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Hoe grappig het ontwerp ook is; ik zie wel een héleboel ontwerpfouten voorbij komen in dat filmpje.

 • Profielfoto
  Nora Nora

  @KW Geef ze door zou ik zeggen, of hier, maar vooral aan de makers zelf;)

 • Profielfoto
  JohnHenry

  Vet hoor, goed over nagedacht zo lijkt!

 • Profielfoto
  jonahke

  Als je je iPhone erop kan opladen en gebruiken als boxen etc. hoe lang gaat de batterij dan mee van deze koelbox? Want ik neem aan dat dit niet met een stekker moet.

 • Profielfoto
  iStefanovic

  Hebbon!

 • Profielfoto
  Targaryen

  Als je je iPhone erop kan opladen en gebruiken als boxen etc. hoe lang gaat de batterij dan mee van deze koelbox? Want ik neem aan dat dit niet met een stekker moet.

  Eerst lezen, dan vragen stellen. (zie FAQ)
  https://www.kickstarter.com/projects/ryangrepper/coolest-cooler-21st-century-cooler-thats-actually

 • Profielfoto
  Melle

  Heb het ding toch ook besteld. Wij gaan vaak naar het park, want zelf geen tuin. En dit ding zal een grote verbetering zijn. Jammer dat et niet meer voor 2014 zal zijn…

  en @ Targaryen > ik heb het gelezen, maar nog niet goed genoeg blijkbaar, want ik vind niets over hoelang batterij zou meegaan…

  Ik hoop toch wel minstens en makkelijk één dag.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Staat toch in de FAQ?

 • Profielfoto
  ismirnoff

  $100 shipping maakt het mij net even te duur.

 • Profielfoto
  Melle

  @ targaryen > die heb ik op een of andere manier toch gemist… merci !

  Ik ben heel benieuwd naar het ding, maar het zal toch voor voor volgende zomer zijn… ik hoop vooral op heel goed meevallend geluid van de speakers…. Dat zal het verschil tussen fantastisch en oké het is een hip ding, maar tis ook niet echt veel meer dan dat…

  Ik had trouwens eerder zelf de batterij laten werken als koeler, eerder dan te focussen op de blender, maar dat zijn die americanen. Je kan daar overal en altijd ijs verkrijgen.

  En 100 dollar voor verzending, tjah > het is ook groot en verzendingsgewijs loodzwaar… En het met de huidige dollar-euro koers, is iets kopen in dollar ook altijd geestig…

  Alhoewel dat – bij effectieve betaling – wel al eens helemaal anders kan zijn.

  Het leven is één grote aaneenschakeling van risico’s en fouten maken !

  :-)