Augmented reality game Ingress naar iOS

2 reacties

Een aantal jaren terug ontwikkelde Google’s Niantic Projects de augmented reality game: Ingress. Een virtueel spel, wat in de echte wereld gespeeld wordt. Twee teams strijden wereldwijd tegen elkaar om land te veroveren en zo de tegenstander te laten verdwijnen. Na een groot succes in de beta-fase en miljoenen spelers na de lancering op Android, werd het spel vandaag gelanceerd voor iOS. OMT dook onder in de wondere wereld van Ingress:

Het spel van Niantic Projects is helemaal gratis. De app is te downloaden vanuit de App Store en een Google account is snel aangemaakt. Hoewel de app ontworpen is voor de iPhone kan het zowel 0p een iPad als een iPhone geïnstalleerd worden. Let wel op dat een internetverbinding en GPS vereist zijn om Ingress te kunnen spelen. Met een iPad kan het dus alleen maar als het een cellulair-model is of deze gebruikt maakt van een iPhone met persoonlijke hotspot.

Downloaden en spelen

Ingress is te downloaden vanuit de App Store en geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Het spel vereist minimaal iOS 5.0

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Kobes

  “mits I voegw onder voorwaarde dat

  Bedoel je dus niet het tegengestelde van mits, het woord tenzij?
  __
  Scherp opgemerkt, gefixt ~ Red.

 • Profielfoto
  html-junky

  Veel van gehoord en schijnt erg leuk te zijn. Nu het op iOS is even proberen