Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 juli 2014
Leestijd: 1 minuut

‘Apple wil voormalig perschef Obama’

De laatste tijd wordt vaak opgemerkt dat Apple een stuk opener is geworden. Over betaversies van iOS en OS X mag opener gesproken worden en er is zelfs een blog gelanceerd over Apple’s nieuwe programmeertaal Swift.

Na het vertrek van PR-vrouw Katie Cotton eerder dit jaar is het bedrijf uit Cupertino op zoek naar een nieuwe manager PR. Volgens Re/Code staat Obama’s voormalige perschef Jay Carney hoog op het lijstje met potentials. Eerder liet Tim Cook al weten dat hij op zoek was naar een vriendelijk en benaderbaar gezicht.

Apple is echter niet de enige die de voormalig perschef van Obama wil, ook taxidienst Uber zou een oogje op Carney hebben. De politiek PR-man begon zijn carriere bij Time Magazine, waar hij politieke berichtgeving voor zijn rekening nam. In het witte huis werd Carney regelmatig het vuur aan de schenen gelegd, maar hij wist het vaak met redelijke flair op te lossen. Al was het maar door te antwoorden dat hij het ook niet wist.

Een compilatie gemaakt door Mashable:

is dit het vriendelijke benaderbare gezicht waar Tim Cook naar op zoek is, of kan er beter nog even verder gezocht worden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple wil voormalig perschef Obama’
Sluiten