Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 juli 2014

Apple verklapt mogelijk nieuwe Mac mini

Na de lancering van de nieuwe MacBook Pro woensdag, is de gehele Mac-lineup weer fris en voorzien van nieuwe processors en andere interne hardware. Of toch niet? Helemaal onderaan bungelt de Mac Mini die al sinds 2012 geen vernieuwing meer heeft gehad.

Mogelijk komt daar binnen nu en twee maanden verandering in. Apple heeft mogelijk een aankomende nieuwe Mac Mini verklapt, deze verscheen dinsdagavond kort in een tabel op de supportpagina’s van Apple. Inmiddels is de Mac mini (Mid 2014) weer van de pagina verdwenen.

Het kan op een typefout duiden, maar gezien de Mac Mini al twee jaar geen updates heeft gehad, is de komst van een nieuw model waarschijnlijker. De nieuwe Mac Mini staat als Mid 2014 aangeduid, wat wil zeggen dat deze ongetwijfeld in augustus of september op de markt komt.

De Mac mini (Mid 2014) op support.apple.com
Reageer op artikel:
Apple verklapt mogelijk nieuwe Mac mini
Sluiten