Maarten
Maarten Nieuws 6 juli 2014

Apple Store Den Haag opent 14 augustus

November 2012 verscheen op OMT het eerste gerucht over een Apple Store in Den Haag. Een slordige 20 maanden later is het officieel. De Apple Store in de Haagse Passage opent op donderdag 14 augustus de deuren. Dit blijkt uit een gemeentelijke vergunning.

iPhoneclub ontdekte de vergunning op de website van de gemeente Den Haag. Het betreft een evenementenvergunning met de beschrijving: Opening Applestore op 14 augustus 2014. Een opmerkelijke datum voor het evenement. De winkels in Amsterdam en Haarlem werden beiden op een zaterdag geopend. Mogelijk wijkt Apple hier van af omdat 14 augustus in de zomervakantie valt. 

De aankondiging is gepubliceerd op de website van de gemeente Den Haag

De datum is nog niet te vinden op de website van Apple zelf. Maar samen met de eerdere geruchten over een opening in augustus, is nu alle twijfel weggenomen. Deze zomer kan er lekker gewinkeld worden in de Haagse Apple Store. Dat niet alleen, met de komst van de nieuwe winkel wordt Den Haag een echt Apple shopwalhalla.

Of de rij korter zal zijn vanwege de vakantie en de doordeweekse dag, moeten we nog afwachten. OMT zal in ieder geval verslag doen van de opening. Kom jij een t-shirt scoren in de Haagse Passage?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Den Haag opent 14 augustus
Sluiten