Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 juni 2014

Tim Cook gaat all out tijdens #ApplePride

Apple zet zich niet alleen actief in voor een groenere wereld, maar ook voor gelijke rechten voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Dit liet de iPhone-maker duidelijk zien tijdens de Gay Pride in San Francisco afgelopen zondag.

Apple-medewerkers liepen in grote getale mee in de optocht van de Pride, zelfs CEO Tim Cook was aanwezig. De topman was niet te beroerd om met feestvierende aanwezigen op de foto te gaan. Ook werden er speciaal vormgegeven iTunes-kaarten uitgedeeld.

Met ongeveer 5000 medewerkers, familieleden en aanhang was het bedrijf uit Cupertino sterk vertegenwoordigd. Naast Tim Cook liep ook Apple’s nieuwe topvrouw Lisa Jackson, die over het klimaatbeleid gaat, mee.

Zowel binnen als buiten Apple wordt aangenomen dat Tim Cook ook op mannen valt. Hoewel Apple’s topman zelf geen uitlatingen doet over zijn geaardheid, was hij tijdens de Pride in San Francisco duidelijk in zijn element.

Bekijk meer foto’s met hashtag #ApplePride op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook gaat all out tijdens #ApplePride
Sluiten