Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 juni 2014

Tijdens een film naar de WC? RunPee vertelt je het beste plasmoment

Het is iedereen wel eens overkomen, tijdens het kijken van een film in de bioscoop heel nodig naar de WC moeten. In de meeste bioscopen is geen pauze meer, maar je wil ook geen essentiële scenes uit de film missen. Wanneer moet je naar het toilet rennen?

Iedere film bevat wel een aantal van deze momenten waarin weinig essentiële gebeurtenissen of plot twists zijn. De app RunPee heeft een database met een enorme hoeveelheid films en geeft een seintje bij momenten die geschikt zijn om het kleinste kamertje van de bioscoop op te zoeken om daarna met een lege blaas verder te kijken.

Deze plasmomenten duren meestal 3 tot 5 minuten, dat zou precies genoeg moeten zijn. Door middel van een timer is te zien hoe lang het nog duurt tot het volgende saaie moment in de film.

Het perfecte plasmoment aangegeven door RunPee.

Niet alleen wordt aangegeven wordt hoe lang een plasmoment duurt, ook is het mogelijk om het gemiste kort bij te lezen. Wie zijn telefoon in de bioscoop niet aan wil hebben, kan aan het begin van de film een timer starten, vliegtuigmodus aanzetten en door middel van een trilsignaal geattendeerd worden op een plasmoment.

Natuurlijk blijft een echte filmliefhebber zitten tot de aftiteling is geweest. Maar wie aan het eind van de film écht moet, kan ook zien of er na de aftiteling nog bonusmateriaal zit of dat de sprint naar de WC meteen ingezet kan worden.

Downloaden
RunPee is tijdelijk gratis te downloaden. Normaal kost de app € 0,79.

Reageer op artikel:
Tijdens een film naar de WC? RunPee vertelt je het beste plasmoment
Sluiten