Tijdens een film naar de WC? RunPee vertelt je het beste plasmoment

17 reacties

Het is iedereen wel eens overkomen, tijdens het kijken van een film in de bioscoop heel nodig naar de WC moeten. In de meeste bioscopen is geen pauze meer, maar je wil ook geen essentiële scenes uit de film missen. Wanneer moet je naar het toilet rennen?

Iedere film bevat wel een aantal van deze momenten waarin weinig essentiële gebeurtenissen of plot twists zijn. De app RunPee heeft een database met een enorme hoeveelheid films en geeft een seintje bij momenten die geschikt zijn om het kleinste kamertje van de bioscoop op te zoeken om daarna met een lege blaas verder te kijken.

Deze plasmomenten duren meestal 3 tot 5 minuten, dat zou precies genoeg moeten zijn. Door middel van een timer is te zien hoe lang het nog duurt tot het volgende saaie moment in de film.

Het perfecte plasmoment aangegeven voor RunPee.
Het perfecte plasmoment aangegeven door RunPee.

Niet alleen wordt aangegeven wordt hoe lang een plasmoment duurt, ook is het mogelijk om het gemiste kort bij te lezen. Wie zijn telefoon in de bioscoop niet aan wil hebben, kan aan het begin van de film een timer starten, vliegtuigmodus aanzetten en door middel van een trilsignaal geattendeerd worden op een plasmoment.

Natuurlijk blijft een echte filmliefhebber zitten tot de aftiteling is geweest. Maar wie aan het eind van de film écht moet, kan ook zien of er na de aftiteling nog bonusmateriaal zit of dat de sprint naar de WC meteen ingezet kan worden.

Downloaden
RunPee is tijdelijk gratis te downloaden. Normaal kost de app € 0,79.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  Moet je heel nodig naar de WC, en dan vertelt die app je dat je nog 21 minuten noet wachten. Pis je alsnog in je broek.

  Heel nuttig ja.

 • Profielfoto
  essiw

  Ze hebben tegenwoordig geen pauzes meer? Tjonge, ben blijkbaar lang niet meer in de bios geweest… belachelijk als je het mij vraagt:P

  Zit zelf liever thuis een film te kijken dan in de bios, maar dit is wel een grappige app.

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Gelukkig heb je bij Kinepolis nog plas-of bijvul pause wat niet bij Pathe is. Heeft zijn voor en nadelen een onderbreking in de film.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Bij de plaatselijke bioscopen hier heb je meestal een tiental minuten pauze tijdens een langere film. Ik heb er zelf nooit last van. Ik ga op voorhand. Ik drink ook niet tijdens de film en eet ook niets. (Moeten ze maar geen onmenselijke bedragen vragen)

 • Profielfoto
  DutchMac

  Lastig als er meerdere gebruikers zijn van deze app, file bij het toilet:D

 • Profielfoto
  RobertBV

  Ik doe gewoon altijd een luier om als ik naar de bios ga. Probleem opgelost en net zo gemakkelijk:-)

 • Profielfoto
  aukem

  Wat een ***artikel… Hoef ik geen notificatie van te hebben bedankt

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Ik drink ook niet tijdens de film en eet ook niets. (Moeten ze maar geen onmenselijke bedragen vragen)

  Daar heb je een oplossing voor: zelf je chips en drinken meenemen of binnensmokkelen. ;-)

 • Profielfoto
  Targaryen

  Bij de Kinepolis hier in de buurt is het verboden en word je zelfs gefouilleerd bij het binnengaan van de zaal. Als je iets bij je hebt wat niet gekocht is in de shops, wordt je materiaal afgenomen (true story!).

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  @targaryen heb jij minder geluk dan mij. Hier in Antwerpen twee keer gedaan niet gecontroleerd. Ook bij Pathé gedaan ook geen problemen maar bij hun is het eten wel voor de controle. Bij Kinepolis kan je trouwens Passbook gebruiken om in te checken als je online je ticket heb gekocht.

 • Profielfoto
  macmellow

  Bij de JT hier in de stad kan je via de iPhone-app kaartjes kopen. Ze hebben echter geen barcode scanner en het personeel laat je dan ook gewoon naar binnen op vertoon van de barcode. Dus laat staan dat ze fouilleren voor snoep e.d.:P

 • Profielfoto
  Bento

  @targaryen heb jij minder geluk dan mij. Hier in Antwerpen twee keer gedaan niet gecontroleerd. Ook bij Pathé gedaan ook geen problemen maar bij hun is het eten wel voor de controle. Bij Kinepolis kan je trouwens Passbook gebruiken om in te checken als je online je ticket heb gekocht.

  Dan ik, bij hen en je hebt.
  Zo moeilijk is dat niet.

 • Profielfoto
  Nora Nora

  Bij de Kinepolis hier in de buurt is het verboden en word je zelfs gefouilleerd bij het binnengaan van de zaal. Als je iets bij je hebt wat niet gekocht is in de shops, wordt je materiaal afgenomen (true story!).

  Dit meen je niet! Hier kan je zelfs aangifte van doen volgens mij. Ik neem aan dat ze geen ontheffing hebben voor het fouilleren;-)

  Echt ongelooflijk en erg treurig.

 • Profielfoto
  leovanh

  Ik ga juist plassen als het tè spannend wordt!:oops:

 • Profielfoto
  Targaryen

  Het staat in koeien van letters aan de kassa en de ingang dat je geen eigen voedsel mag meehebben. Ze tasten je heus niet af hoor, je wordt enkel vriendelijk verzocht om je rugzak leeg te maken. Sinds die regelgeving doe ik nooit meer een rugzak mee. Geen heisa aan de ingang en geen gekraak rond mijn oren. Het zijn gewoon Skandinavische toestanden. Als ik met mijn vriendin een film ga zien zijn we al meteen 21,- kwijt en dat is zonder drank. Waar was de tijd dat je voor 5,- een ticket kon kopen…

 • Profielfoto
  brinkey

  Hebben ze dat ook voor voetbalwedstrijden? Wel handig met al dat bier tijdens de game. Alhoewel bij het huidige NL elftal weet je dat je pas in de tweede helft hoeft te blijven zitten.;-)

 • Profielfoto
  rastarobin

  Ik moet alleen plassen bij een zeik film.:grin: