Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 juni 2014

Op zomerkamp naar de Apple Store

De zomervakantie is weer begonnen of staat op punt van beginnen. De kids zijn vrij van school en dus thuis. Alle tijd voor spelen, zwemmen, dagjes uit en vakantie. Wil je de creativiteit van je kind stimuleren? Stuur je kroost dan naar de Apple Store.

In de Apple Stores in Amsterdam en Haarlem wordt deze zomer een creatief zomerkamp georganiseerd voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Tijdens een driedaagse workshop maken de kids hun eigen film of boek. Apple zorgt voor de deskundige begeleiding en eventueel apparatuur.

Er zijn dit jaar 2 workshops: ‘Verhalen in beeld en geluid met iMovie’ en voor het eerst een nieuwe workshop ‘Interactief verhalen vertellen met iBooks’. Bij beide workshops gaan de kids samen met Apple-medewerkers aan de slag om eerder opgenomen beelden en foto’s te een mooie verhaal te smeden. Tijdens de afsluiting van het ‘zomerkamp’ worden ouders en familie uitgenodigd om het eindresultaat van hun creatieve kroost te bekijken tijdens een presentatie.

Wanneer kinderen of ouders zelf over een iPod, MacBook of ander Apple-apparaat beschikken, mag dat gebruikt worden. Wanneer dit niet mogelijk is, geeft Apple de mogelijkheid om gebruik te maken van apparatuur in de Store. Het aantal plaatsen is beperkt en de aanmeldingen gaan hard. Aanmelden kan via de Apple-website of door op de banner hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Op zomerkamp naar de Apple Store
Sluiten