Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 juni 2014

Microsoft geeft gebruikers MacBook Air overstapsubsidie voor Surface Pro 3

Microsoft heeft de jacht op de Apple-gebruiker weer geopend. Waar de Windows-maker eerder iPad-gebruikers probeerde te verleiden met 200 dollar overstapsubsidie voor een switch van iPad naar Surface RT, lonkt het nu naar de bezitters van een MacBook Air.

Amerikaanse consumenten kunnen hun MacBook Air inruilen voor 650 dollar korting op een nieuwe Surface Pro 3. Naast de overstapsubsidie noemt Microsoft ook het geringe gewicht en het 12-inch touchscreen als pluspunten van de nieuwste converteerbare tablet/ultrabook uit de Surface-familie.

De goedkoopste Surface Pro 3 met 64GB opslag kost 799 dollar, bij het inruilen van een MacBook Air kost de overstap effectief 150 dollar. Dan moet het toetsenbord wel gemist worden, een typecover voor de Surface moet apart aangeschaft worden en kost 130 dollar extra.

Surface Pro 3 vs. MacBook Air volgens Microsoft.

In een uitgebreide review noemt Anandtech de Surface 3 Pro een middelmatige laptop en een middelmatige tablet. Hoewel de Windows-maker flinke vooruitgang heeft geboekt, blijkt het beste van twee werelden nog steeds lastig in één apparaat te integreren.

De actie loopt tot 31 juli bij fysieke Microsoft-winkels in de Verenigde Staten. Of er ook in Nederland een vergelijkbare actie komt is onbekend, in het verleden heeft Microsoft alleen studenten flinke kortingen gegeven op oudere generatie Surface-apparaten. Zou jij met deze overstapsubsidie je MacBook Air vervangen door een Surface Pro 3?

 

 

Reageer op artikel:
Microsoft geeft gebruikers MacBook Air overstapsubsidie voor Surface Pro 3
Sluiten