Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 juni 2014
Leestijd: 1 minuut

Mac mini en Apple TV in prijs verlaagd

Naast de introductie van een goedkopere instapper aan het iMac-assortiment, heeft Apple vandaag nog enkele wijzigingen doorgevoerd in het productaanbod. De prijzen van de Mac mini en Apple TV zijn met enkele tientjes verlaagd.

Voor een Apple TV moest voorheen € 111 betaald worden, deze wordt nu in de Online Apple Store aangeboden voor € 99. Praktisch alle webshops, retailers en resellers verkochten de Apple TV al voor een lagere prijs. Het instapmodel Mac mini is nu verkrijgbaar voor € 619, voorheen was dit € 655.

Ook het uitgebreidere model van de Mac mini is in prijs gezakt van € 855 naar € 819, net als bij het instapmodel een verlaging van 36 euro. De Mac mini server heeft een prijsverlaging van 30 euro gekregen en is nu verkrijgbaar voor € 1019.

Oude en nieuwe prijzen Mac mini vergeleken.

Zowel de Apple TV als Mac mini hebben al enige tijd geen hardwarematige updates gehad. De modellen die nu aangeboden worden zijn sinds 2012 op de markt. Mogelijk wil Apple door de prijsverlagingen de laatste voorraden wegwerken om plaats te maken voor nieuwe modellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac mini en Apple TV in prijs verlaagd
Sluiten