Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 juni 2014
Leestijd: 1 minuut

Kijkje achter de schermen bij opening Apple Store Tokio

Ondanks eerdere geruchten gaat de Apple Store Den Haag zaterdag niet open, maar er is wel een andere grote opening. In de Japanse stad Tokio opent aanstaande vrijdag een nieuwe Apple Store op een indrukwekkende locatie met hoge glazen wanden. Om de opening alvast te vieren heeft Apple een video gemaakt die de voorbereidingen kort in beeld brengt.

https://www.youtube.com/watch?v=0ldZr7FFFFc

De Apple Store bevindt zich aan de Omotesando Boulevard, een exclusieve winkelstaat in Tokio. Het wordt de negende Apple Store in Japan en de tweede in Tokio. Apple doet het goed in Japan, de iPhone is met een marktaandeel van meer dan 50 procent de dominante smartphone in het land.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijkje achter de schermen bij opening Apple Store Tokio
Sluiten