Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 20 juni 2014

‘iWatch bevat 10 sensoren, komt in verschillende ontwerpen’

Nadat het enige tijd stil is geweest rondom de iWatch, bracht persbureau Reuters donderdag-avond nieuwe informatie over de verwachtte gadget naar buiten. Vandaag komt ook The Wallstreet Journal met nieuwe details over Apple’s geruchtmakende smartwatch.

Bronnen vertellen het Amerikaanse dagblad dat de iWatch meer dan 10 sensoren voor het meten van gezondheids- en fitnessdata zal bevatten. Ook claimt The Wallstreet Journal dat er verschillende modellen van Apple’s slimme horloge op de markt zullen komen.

Om wat voor modellen het gaat wordt niet duidelijk. Mogelijk is er een model voor hem en haar of komt de iWatch net als de iPhone in spacegrijs, wit/zilver en goud. Reuters claimde eerder dat de iWatch een schermformaat van 2,5-inch zal hebben. Hoewel WSJ dit niet tegenspreekt, heeft het blad het wel over modellen met meerdere schermformaten.

Concept van een iWatch passend bij de blauwe iPhone 5c.

Inmiddels hebben meerdere doorgaans betrouwbare bronnen oktober genoemd als maand waarin de iWatch het levenslicht zal zien. Dit zou ongeveer tegelijk met de aankondiging van de iPhone 6 en iOS 8 zijn. Geen onlogische timing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iWatch bevat 10 sensoren, komt in verschillende ontwerpen’
Sluiten