Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 juni 2014
Leestijd: 1 minuut

iPod touch in prijs verlaagd, nieuw model toegevoegd

Naast alle geruchten over de iPhone 6 zou het bestaan van de iPod touch bijna worden vergeten. Dat Apple de iPod met aanraakscherm niet vergeten is, bewijst een prijsverlaging en vernieuwing die vandaag op de iPod-lineup is toegepast.

De 32 GB iPod touch is 70 euro in prijs verlaagd van 319 euro naar 249 euro. Het 64 GB model is nu verkrijgbaar voor 299 euro, een prijsverlaging van 120 euro. De 16GB iPod touch was eerst alleen verkrijgbaar in zwart, maar krijgt nu dezelfde kleurige buitenkant als de 32GB variant. Ook is een 5-megapixel iSight-camera toegevoegd en de prijs verlaagd van 239 naar 199 euro.

De vernieuwde 16GB iPod touch is nog niet in Nederland te koop, de komende dagen wordt het model in Online Apple Store verwacht.

De prijsverlagingen zijn voor Apple-begrippen fors, mogelijk wordt er ruimte gemaakt voor de introductie van nieuwe iPods later dit jaar. Hoewel de huidige iPod touch-modellen allemaal ondersteuning hebben voor iOS 8, zijn de apparaten voor het laatst in 2012 vernieuwd en voorzien van een relatief oude A5-processor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod touch in prijs verlaagd, nieuw model toegevoegd
Sluiten