iPhone volgende week ook bij laatkomer Proximus verkrijgbaar

5 reacties

Geen 4G en geen mogelijkheid om het toetel direct bij een provider kopen. Het leven van de Belgische iPhone-gebruiker die iets anders dan Mobistar wilde, was de afgelopen jaren niet gemakkelijk. Dit was het gevolg van overeenkomst tussen Apple en Mobistar.

Inmiddels is ook de markt in Belgie een beetje losser, eind april kregen klanten van BASE en Proximus al toegang tot 4G. Toen werd ook bekend dat Proximus binnenkort de iPhone ging verkopen. Vandaag onthulde Proximus dat het vanaf vrijdag 27 juni de iPhone gaat verkopen. Daarmee verkopen nu alle drie de grote providers in België het toestel van Apple.

Om de verkrijgbaarheid van de iPhone bij Proximus te vieren is er op 27 en 28 juni een lanceringsactie. Kopers van een iPhone 5s krijgen een gratis hoes en iedereen maakt kans om een iPhone 5c te winnen. Uiteraard verkoopt de provider de iPhone 4S ook.

Mogelijk kunnen Belgen de iPhone later ook bij een officiële Apple Store aanschaffen, volgens de laatste geruchten is de komst een Apple Store in het Post Plaza gebouw in Gent steeds waarschijnlijker.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Dashter

  Hoezo niet gemakkelijk? Als Belgische iPhonegebruiker kan ik een toestel zowat overal kopen, en zelf mijn provider kiezen, met 4G. Ik zou hem persoonlijk niet eens direct van een provider willen kopen.

  Zo helder als maar kan zijn lijkt me, je koopt een toestel en kiest je provider:) Niks deals en contracten, bah.

 • Profielfoto
  Fietsbel

  Telenet verkoopt de iPhone ook al een paar jaar

 • Profielfoto
  veyske

  Ja, maar telenet gebruikt het mobistar netwerk. Die zullen dus ook wel overeenkomsten hebben.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Boe-hoe, welke Belg wil nu per se zijn iPhone bij een provider kopen? Ik ken niemand die dat zo wilde en 80 procent van mijn kennissen hebben een iPhone inmiddels. Lekker simlock-vrij kopen en zelf kiezen welk datapakket het voordeligst is!

 • Profielfoto
  proXify

  Ik woon nog geen 100 meter van de post Plaza… Van waar komen de geruchten dan dat er één daar zou komen?