Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 juni 2014

iPhone volgende week ook bij laatkomer Proximus verkrijgbaar

Geen 4G en geen mogelijkheid om het toetel direct bij een provider kopen. Het leven van de Belgische iPhone-gebruiker die iets anders dan Mobistar wilde, was de afgelopen jaren niet gemakkelijk. Dit was het gevolg van overeenkomst tussen Apple en Mobistar.

Inmiddels is ook de markt in Belgie een beetje losser, eind april kregen klanten van BASE en Proximus al toegang tot 4G. Toen werd ook bekend dat Proximus binnenkort de iPhone ging verkopen. Vandaag onthulde Proximus dat het vanaf vrijdag 27 juni de iPhone gaat verkopen. Daarmee verkopen nu alle drie de grote providers in België het toestel van Apple.

Om de verkrijgbaarheid van de iPhone bij Proximus te vieren is er op 27 en 28 juni een lanceringsactie. Kopers van een iPhone 5s krijgen een gratis hoes en iedereen maakt kans om een iPhone 5c te winnen. Uiteraard verkoopt de provider de iPhone 4S ook.

Mogelijk kunnen Belgen de iPhone later ook bij een officiële Apple Store aanschaffen, volgens de laatste geruchten is de komst een Apple Store in het Post Plaza gebouw in Gent steeds waarschijnlijker.

Reageer op artikel:
iPhone volgende week ook bij laatkomer Proximus verkrijgbaar
Sluiten