iPhone Photography Awards 2014: De allermooiste foto’s

6 reacties

Een bekend gezegde: De beste camera is de camera die je bij je hebt. In veel gevallen zal dat de iPhone zijn. De smartphone van Apple komt vaak als beste allrounder uit tests van smartphone-camera’s. Ook op fotosite Flickr is de iPhone de meest gebruikte camera.

De winnaars van de jaarlijkse iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) bewijzen dat de iPhone goed is voor meer dan selfies en foto’s van cappuccino. Zonder bewerking in Photoshop werden er spectaculair mooie foto’s in 17 categorieën ingezonden. Bekijk de winnende foto’s na de break.

01-julio-lucas
Julio Lucas werd met deze foto iPhone-fotograaf was het jaar.
02-JOSE LUIS BARCIA FERNANDEZ
De tweede plaats was voor Jose Luis Barcia Fernandes uit Spanje.
01-Jill-Missner
Dalmatiër in de sneeuw bezorgde Jill Missner de derde plaats.
01-YILANG-PENG
Er waren ook veel inzendingen in de categorie architectuur.
00-Michael-ONeal1.jpg
Michael Oneal richtte zijn iPhone op dit schattige vosje.
Hong Kong
Symmetrie in Hong Kong door Chun Wai To.

De iPhone-fotografen mochten de foto’s maar beperkt bewerken. Het gebruik van filters was toegestaan en foto’s mochten gecropt worden, maar alleen op de iPhone. Nabewerking op een apparaat anders dan de iPhone waren niet toegestaan. De winnaar geeft in een kort interview aan het liefst geen filters te gebruiken. Meer mooie plaatjes? Bekijk alle inzendingen van dit jaar.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Gans

  Vreemd dat je alleen vierkante foto’s mocht inzenden;-)

 • Profielfoto
  SanderApple

  @gans

  De eerste, derde en vierde zijn rechthoekig.

 • Profielfoto
  hanspoot

  Geen Photoshop of Camera+ ?? Me neus!

 • Profielfoto
  plonserd

  Geen Photoshop of Camera+ ?? Me neus!

  “De iPhone-fotografen mochten de foto’s maar beperkt bewerken. Het gebruik van filters was toegestaan en foto’s mochten gecropt worden, maar alleen op de iPhone. Nabewerking op een apparaat anders dan de iPhone waren niet toegestaan.”

  Camera+ wel dus:)

 • Profielfoto
  Lothian

  Prachtige foto’s, nummer drie is erg goed.

 • Profielfoto
  sven551

  Julio Lucas werd met deze foto iPhone-fotograaf was het jaar.

  Deze zin snap ik niet. Doe toch een keer wat aan deze fouten!