Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 juni 2014

iPhone Photography Awards 2014: De allermooiste foto’s

Een bekend gezegde: De beste camera is de camera die je bij je hebt. In veel gevallen zal dat de iPhone zijn. De smartphone van Apple komt vaak als beste allrounder uit tests van smartphone-camera’s. Ook op fotosite Flickr is de iPhone de meest gebruikte camera.

De winnaars van de jaarlijkse iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) bewijzen dat de iPhone goed is voor meer dan selfies en foto’s van cappuccino. Zonder bewerking in Photoshop werden er spectaculair mooie foto’s in 17 categorieën ingezonden. Bekijk de winnende foto’s na de break.

Julio Lucas werd met deze foto iPhone-fotograaf was het jaar.
De tweede plaats was voor Jose Luis Barcia Fernandes uit Spanje.
Dalmatiër in de sneeuw bezorgde Jill Missner de derde plaats.
Er waren ook veel inzendingen in de categorie architectuur.
Michael Oneal richtte zijn iPhone op dit schattige vosje.
Symmetrie in Hong Kong door Chun Wai To.

De iPhone-fotografen mochten de foto’s maar beperkt bewerken. Het gebruik van filters was toegestaan en foto’s mochten gecropt worden, maar alleen op de iPhone. Nabewerking op een apparaat anders dan de iPhone waren niet toegestaan. De winnaar geeft in een kort interview aan het liefst geen filters te gebruiken. Meer mooie plaatjes? Bekijk alle inzendingen van dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone Photography Awards 2014: De allermooiste foto’s
Sluiten