Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 11 juni 2014

iPhone 6 duikt op bij betrouwbare bron

Kort nadat gedetailleerde foto’s van de behuizing van een zogeheten iPhone 6 op internet verschenen, zijn er opnieuw foto’s van de nieuwe iPhone opgedoken. Het gaat dit keer om een volledig geassembleerd toestel bij een bron die het eerder bij het juiste eind had.

De nieuwe foto’s werden voor de Japanse celebrity Jimmy Lin op het Aziatische sociale netwerk Weibo gezet. Lin heeft een goed track record, in 2012 liet hij als een van de eersten de iPhone 5 zien en ook vorig jaar lekte hij al vroeg foto’s van de iPhone 5c. De foto’s van de iPhone 6 tonen zowel de voor- als achterkant en zijn scherp, het toestel staat echter niet aan.

Achterkant iPhone 5 en iPhone 6

De afmetingen en het ontwerp van de getoonde ‘iPhone 6’ komen overeen met eerder gelekte foto’s. De mate van afwerking is hoog en alle knoppen zitten op hun plaats. Wat opvalt is dat de flits er erg geel uitziet of helemaal lijkt te ontbreken. Ook de tekst ‘iPhone’ ontbreekt op de achterkant.

Voorkant iPhone 6 naast iPhone 5s.

De randen aan de voorkant zijn duidelijk dunner geworden, ondanks het grotere scherm lijkt de telefoon niet veel breder geworden. In de reflectie is een rek met accessoires te zien. Wat doet vermoeden dat de iPhone 6 zich in een winkel bevond. Mogelijk een winkel die dummy’s verkoopt of een retailer die een onafgewerkt model heeft weten te bemachtigen.

Let me take a selfie.

Zoals een typische celeb doet, sloot ook Lin af met een selfie om te bewijzen dat hij de mogelijke iPhone 6 ook echt in handen heeft. Hoewel de Japanse bekendheid in het verleden een betrouwbare bron is gebleken, is hij dit jaar erg vroeg met het lekken van een nieuwe iPhone. Lin toonde de iPhone 5 en 5c in voorgaande jaren ongeveer een maand voor de officiële aankondiging.

De iPhone 6 wordt rond oktober van dit jaar verwacht, dan weten we of de Japanse beroemdheid het ook dit jaar bij het goede eind heeft.

Reageer op artikel:
iPhone 6 duikt op bij betrouwbare bron
Sluiten