Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 juni 2014

iCentre viert heropening Uitgeest met fikse kortingen

Deze week werd duidelijk dat de deuren van iCentre in Uitgeest weer open zijn. De keten had alleen een kleine aankondiging op Facebook gedaan. Inmiddels is er meer bekend, aanstaande zaterdag 21 juni om 09:30 uur is de officiële heropening.

Geen heropening zonder kortingsacties. De winkel in Uitgeest geeft morgen 200 euro korting op een 32GB gouden iPhone 5s. Zo fors dat de redactie het even moest nabellen, het blijkt te kloppen. Naast de 5s is er ook 100 euro korting op de iPhone 5c, een Apple TV gaat voor 79 euro over de toonbank. Op iCentre.nl/uitgeest zijn alle acties te vinden.

Interieur iCentre Uitgeest.

Voor wie op zoek is naar forst afgeprijsde Apple-apparaten loont het om morgen even langs het heropende filiaal te rijden. De winkel in Uitgeest is een oude bekende, het hoofdkantoor van de APR was er voorheen gevestigd. Nadat iCentre een doorstart maakte en overgenomen werd door de BAS Group, sloot het hoofdkantoor en de bijbehorende winkel. Dat kantoor blijft dicht, maar de winkel in Uitgeest is er weer.

Reageer op artikel:
iCentre viert heropening Uitgeest met fikse kortingen
Sluiten