iCentre viert heropening Uitgeest met fikse kortingen

21 reacties

Deze week werd duidelijk dat de deuren van iCentre in Uitgeest weer open zijn. De keten had alleen een kleine aankondiging op Facebook gedaan. Inmiddels is er meer bekend, aanstaande zaterdag 21 juni om 09:30 uur is de officiële heropening.

Geen heropening zonder kortingsacties. De winkel in Uitgeest geeft morgen 200 euro korting op een 32GB gouden iPhone 5s. Zo fors dat de redactie het even moest nabellen, het blijkt te kloppen. Naast de 5s is er ook 100 euro korting op de iPhone 5c, een Apple TV gaat voor 79 euro over de toonbank. Op iCentre.nl/uitgeest zijn alle acties te vinden.

Interieur iCentre Uitgeest.
Interieur iCentre Uitgeest.

Voor wie op zoek is naar forst afgeprijsde Apple-apparaten loont het om morgen even langs het heropende filiaal te rijden. De winkel in Uitgeest is een oude bekende, het hoofdkantoor van de APR was er voorheen gevestigd. Nadat iCentre een doorstart maakte en overgenomen werd door de BAS Group, sloot het hoofdkantoor en de bijbehorende winkel. Dat kantoor blijft dicht, maar de winkel in Uitgeest is er weer.

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  Fixdeman

  Mooi voor ze!
  Maar het lijkt hier soms wel een iCentre advertentiebord..

 • Profielfoto
  THX-1138

  Leuk voor ze! maar geen hond die nu nog een nieuwe iPhone 5s gaat kopen, 3 of 4 maanden voor de release van de iPhone 6

 • Profielfoto
  MvdM

  Maar we worden wel op mooie kortingen geattendeerd. Vraag me af hoe groot die voorraad 5Sen is.
  O wacht, de kleine lettertjes : De geselecteerde producten kunnen ex-demomodellen zijn of geopende verpakking/beschadigingen hebben.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Inderdaad. Begrijpelijk dus, die prijzen.
  .

  *De geselecteerde producten kunnen ex-demomodellen zijn of geopende verpakking/beschadigingen hebben. Aangegeven Prijzen zijn niet van toepassing op reguliere winkelvoorraad.

 • Profielfoto
  Absrnd

  This “One More Thing” news item was brought to you by …….

 • Profielfoto
  The Redesigner

  Hoe vaak blijven jullie nog reclame maken voor deze verschrikkelijke APR?

 • Profielfoto
  Targaryen

  Haha, eerst verdronken. Net nu ze terug het hoofd boven water hebben gooien ze met zulke prijzen. Moet niet gekker worden ginder.

 • Profielfoto
  TorchedPoseidon

  Mijn juristenbloed gaat stollen bij teksten als:

  De geselecteerde producten kunnen ex-demomodellen zijn of geopende verpakking/beschadigingen hebben.

  en

  Aangegeven Prijzen zijn niet van toepassing op reguliere winkelvoorraad

  Vraag me af wat voor implicaties de eerste heeft voor de garantie en hoe snel spullen bij de ‘reguliere winkelvoorraad’ hoort als het ze uitkomt.

  Jammer, had de wekker al gezet om naar Uitgeest te gaan morgenvroeg.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  … Net nu ze terug het hoofd boven water hebben gooien ze met zulke prijzen…

  .
  Ze gooien nergens mee.
  Het is gewoon verkopen van spullen die ze niet meer voor de volle prijs kwijt kunnen.

 • Profielfoto
  Targaryen

  “Voor de volle prijs” is iets anders dan “voor een appel en een ei”, vind ik.;)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Voor een appel en een ei valt nogal mee.

  Bovendien is het gewoon ‘gebruikt’ materiaal in de meeste gevallen.

  Ik heb deze week een nagelnieuwe iPhone 5C 16 Gb – met garantie – gekocht voor 369 euro.
  Dàt is pas voor ‘een appel en een ei’.:)

 • Profielfoto
  Hermanko

  Leuk, mijn  tijd begon daar in 1995 toen het MacSupport heette ..;-)

 • Profielfoto
  THX-1138

  Als je nu naar mailamac.nl gaat, kom je op de website van iCentre. Ik had zulke positieve ervaringen met Mailamac. Heb er ooit m’n eerste scanner gekocht. Toen nog bij Marcel toen Mailamac net begon. Altijd netjes geholpen toen.

 • Profielfoto
  Godfather

  Mailamac was gewoon onderdeel van iCentre destijds.

 • Profielfoto
  TorchedPoseidon

  Oké ik was zo stoer om mijn twijfels te uiten, laat ik dan ook zo eerlijk zijn en vertellen wat er gebeurd is toen ik vandaag alsnog langsging:

  Super service, echt belachelijk goed. Ik ben naar Uitgeest gegaan voor de openingsaanbiedingen, omdat daar helaas niets naar wens tussen zat heeft de regiomanager Sebastiaan mij een zeer royale en vriendelijke korting gegeven op een iPad mini en bijbehorende hoes (dat ik speciaal 3u heb gereist zal ook wel meegespeeld hebben). Toen ik vervolgens bij de bushalte stond om te wachten op de bus richting station die eens in het uur langskwam reed Sebastiaan langs en die is zo vriendelijk geweest om mij op het station af te zetten. Niets anders dan lof voor deze buitengewone gastvrijheid en service!

  @redactie: Ik heb toestemming om de naam te vermelden.

 • Profielfoto
  Ansems

  @KarelWillem
  Waar heb je die 5c zo goedkoop vandaan of was het gewoon marktplaats want voor die prijs wil ik er ook wel eentje hoor!

 • Profielfoto
  MvdM

  @KarelWillem
  Waar heb je die 5c zo goedkoop vandaan of was het gewoon marktplaats want voor die prijs wil ik er ook wel eentje hoor!

  Hier nog iemand!

  @Lastminuteguy : heb je nog kunnen zien hoeveel en in wat voor staat die 5Sen waren?

 • Profielfoto
  KarelWillem

  5C voor 369,- bij een – geheel uitverkocht – heideict.nl

  Kwestietje van geluk hebben.:)

 • Profielfoto
  TorchedPoseidon

  @MvdM: Nee, ze hadden die artikelen ‘achter’ liggen. Maar als het is zoals de iPads (daar kwam ik voor) dan zit het gewoon netjes in een gesealde doos zoals je gewend bent van ‘normale’ producten.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Prima als hier nieuws over Apple winkels staat. iCentre was de grootste Nederlandse Apple dealer en had altijd de beste service. Sinds eind jaren negentig kwam ik altijd in Uitgeest en heb al mijn spullen daar gekocht.

  Maar de tijden zijn veranderd. Kon je voorheen voor bijv een uitbreiding voor het werkgeheugen van je iMac zó even langsrijden, was het altijd in voorraad en werd het er direct even ingezet. Gratis, zonder extra kosten.

  Nu is dat totaal anders. Vorige werk wilde ik iCentre Alkmaar bellen voor extra werkgeheugen. Moest via landelijk nummer. Werd doorverbonden. Ze moesten even nakijken of ze RAM geheugen in voorraad hadden (!!). Ik wachtte 10 minuten, toen werd de verbinding verbroken. Ik belde nóg een keer het landelijk nummer. Weer doorverbonden. Weer kijken. Nee helaas, hebben we niet in voorraad en we kunnen het ook niet bestellen.

  We raden u aan het zelf via internet te bestellen en dan langs te komen om het erin te laten zetten. Kost dat wat, vroeg ik. Dertig euro.
  The times they are changing…

  De échte Apple Store Haarlem gebeld. iMac iets te oud, dus RAM kan niet geleverd worden, bestel het op internet. U kunt het eenvoudig zelf erin zetten. We mailen een link met de werkwijze. Mocht u het toch willen laten doen, sturen we een lijst met reparateurs die dit snel en goed kunnen doen.

  Jammer dat iCentre qua service achteruit is gegaan. Fijn dat er tóch weer een iCentre in Uitgeest is, de enige behoorlijke Apple dealer in de regio. Maar voor écht belangrijke dingen ga je toch beter naar de Apple Store zelf.

 • Profielfoto
  MacBeer2

  Belachelijk ja, had ik laatst ook. Ik kocht een set nieuwe autobanden online, kreeg ze thuis afgeleverd, vervolgens langs mijn dealer om ze erop te laten zetten. Wat denk je? 60 euro betaald. Belachelijk. De importeur gebeld, en wordt er verteld dat ik het heel eenvoudig zelf kan doen! Hebben ze me ook een link met de werkwijze gemaild…