Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 juni 2014
Leestijd: 1 minuut

iCentre Uitgeest opent deuren opnieuw

Geheel onverwacht heeft iCentre Uitgeest zijn deuren weer geopend, de Apple Premium Reseller kondigde de heropening deze week via Facebook aan. Aanvankelijk werd de vestiging in Uitgeest na een doorstart onder de BAS Group gesloten.

De winkel aan de Westerwerf in Uitgeest is het grootste iCentre-filiaal van Nederland, voorheen was het hoofdkantoor van de APR ook in de Noord-Hollandse gemeente gevestigd. Hoewel de winkel al sinds maandag open is, vindt de officiële opening aanstaande zaterdag 21 juni plaats. 

Nieuwe interieur van iCentre Uitgeest. (De hele winkel past niet op één foto ;-))

Het grootste filiaal van de APR is opnieuw ingericht met een ruim en open interieur. iCentre Uitgeest is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10:00 tot 17:30 uur, op maandag opent de winkel om 13:00 uur. Iedere donderdag is het koopavond, dan kan er tot 21:00 uur geshopt worden.

De medewerkers zijn er klaar voor.

Nadat iCentre vorig jaar een doorstart maakte onder de BAS Group (het bedrijf Dixons en MyCom) ging de boedel van iCentre Uitgeest nog onder de hamer in een faillissementsveiling. Waarschijnlijk hebben de verhuurder van het gebouw en de nieuwe eigenaar van iCentre een akkoord bereikt. Het pand aan de Westerwerf stond eerder nog te huur.

^ Dank aan Florian voor de tip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.