Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 juni 2014

Grootste zorg iPhone 6 weggenomen

De dikke witte lijnen die op de achterkant van dummy-modellen vand de iPhone 6 te zien zijn, worden geen onderdeel van het definitieve ontwerp. Dit meldt Nikkei in een nieuw rapport over de accuraatheid van de vele dummy’s die op internet verschenen.

Volgens het Japanse zakenblad geven de dummy’s een aardig idee van de vorm van de iPhone 6, maar is de kwaliteit en accuraatheid geen afspiegeling van wat Apple voor ogen heeft. De dikke witte lijnen op de achterkant van de vermeende toestellen waren vaak onderdeel van discussie, over het algemeen werden deze lelijk gevonden.

Op de achterkant van de iPhone 6 zal volgens Nikkei op die van de iPhone 5s lijken en een subtiele overgang tussen de boven- en onderkant bevatten. De stroken aan de boven- en onderkant zijn nodig om de antenne’s achter te plaatsen. Aluminium laat weinig tot geen signaal door.

Dummy iPhone 6 naast iPhone 5s en iPhone 4

De Japanse bron claimt verder dat de iPhone 6 een subtiel gebogen scherm, dat perfect op de ronde randen van het toestel aansluit, zal bevatten.

Reageer op artikel:
Grootste zorg iPhone 6 weggenomen
Sluiten