Gelukkig gezinnetje in nieuwe ‘Parenthood’ iPhone 5s-commercial

9 reacties

Van hulp bij het tandenpoetsen tot het opsporen van de hond en het wegjagen van monsters onder bed. Dat de iPhone 5s het allemaal kan, is te zien in een nieuwe commercial genaamd ‘Parenthood’:

https://www.youtube.com/watch?v=fmTpgSMJ96c

Het liedje onder de beelden is Life of Dreams van Julie Doiron. In de commercial worden 11 apps gebruikt, waaronder smarthome toepassingen als WeMo en Parrot Flower Power. Een overzicht van alle 11 apps is op deze pagina van Apple te vinden, die speciaal is gemaakt voor deze commercial.

Net als eerdere spots, wordt afgesloten met de tagline: ‘You’re more powerful than you think.‘ In deze serie verschenen eerder reclames waarin de iPhone 5s ingezet wordt voor professionele toepassingen, maar ook om lekker mee te sporten.

Het is onwaarschijnlijk dat de Parenthood-reclame ook op de Nederlandse TV wordt uitgezonden. Apple adverteert nauwelijks in Nederland.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Als het bedrijf uit Cupertino wel in Nederland zou adverteren, zou het marktaandeel met sprongen omhoog gaan…

 • Profielfoto
  knekkie

  Nederland als land maakt ook gigantisch groot verschil in de omzet namelijk

 • Profielfoto
  Niels

  Juist, want ouders die continu met hun iPhone (of andere smartphones) bezig zijn, worden betere ouders dan niet-iPhone gebruikers… Wat een onzin! Natuurlijk zijn er een paar leuke toepassingen, maar over het algemeen zie je appende ouders die totaal geen aandacht meer hebben voor hun kind, met alle risico’s van dien.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Als je al de dingen doet die men in het filmpje doet, is binnen een halve dag je accu leeg. Niet zo handig dus.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Hoezo Apple adverteert in Nederland nauwelijks? Apple adverteert in Nederland helemaal niet en heeft zo copy-cat Samsung met een marketing offensief de markt laten veroveren. Niet alleen in Nederland, ook in andere landen. Slechte zaak. Nederland mag dan een klein land zijn, we horen tot de early adapters op technisch gebied en hebben altijd al een enorm hoge internet dichtheid.

 • Profielfoto
  SvS

  Vind ik ook, MacAanZee.

 • Profielfoto
  Niels

  Wel degelijk nauwelijks, nu en dan zie ik toch echt een Apple commercial op TV langskomen.

 • Profielfoto
  ozzie X

  MacAanZee helemaal eens!

  De commercials van Apple zijn ook erg Amerikaans en zouden hier in Europa toch wat anders van karakter moeten zijn. Maar kennelijk wil Apple daar niet aan.

  Wat gezinnen betreft zou Apple wel eens werk mogen maken van multi-user accounts en beveiligde mappen/apps. Ik moet nu altijd erg opletten dat mijn kinderen niks deleten of op links drukken die niet voor hen bestemd zijn. Kom op Apple, hoe moeilijk kan dat nou zijn! Ik kan toch niet voor elk gezinslid een eigen iPad kopen. Of is dat soms de reden dat ze dat niet toevoegen?

  @Nielsdam Een Apple commercial op de NL TV? Vertel…

 • Profielfoto
  Marius1976

  Los van de bovenstaande discussie; een heel strak filmpje vind ik het niet. Het is eerder een reclame voor een gezin, dan een reclame voor een iPhone.