Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 22 juni 2014

Gelekte foto’s 5,5-inch scherm iPhone 6

Hebben we de tijd dat 3,5- tot 4-inch het perfecte formaat voor een smartphone is definitief achter ons gelaten? Als we de geruchten over de iPhone 6 moeten geloven wel. De volgende iPhone zou zowel met een schermformaat van 4,7- als 5,5-inch komen.

De eerste vermeende onderdelen van de grootste iPhone 6 zijn inmiddels via foto’s op 9to5Mac gelekt. De foto’s tonen de voor- en achterkant van het backlight-paneel. Het paneel meet diagonaal 14 centimeter, wat overeenkomt met een formaat 5,5-inch.

Hoewel er geen specifieke verwijzing naar de iPhone op de foto’s te vinden is, zijn deze afkomstig van Sonny Dickson. Deze Australiër is een doorgaans betrouwbare bron voor vroeg gelekte onderdelen die ook in het weekend niet stil zit.

Let ook op de opvallend dunnere randen.

Verwacht wordt dat Apple de iPhone 6 met een 5,5-inch scherm enkele weken na de iPhone 6 met een 4,7-inch scherm uit zal brengen. De momenteel verkrijgbare iPhone 5s en iPhone 5c hebben een schermgrootte van 4 inch en een resolutie van 1136 x 640 pixels. Verwacht wordt dat de 4,7-inch iPhone 6 een resolutie van 1704 x 960 pixels krijgt. Over de resolutie van de mogelijk komende 5,5-inch iPhone 6 is nog niets bekend.

Reageer op artikel:
Gelekte foto’s 5,5-inch scherm iPhone 6
Sluiten